Harvard’ın ödülü Johansson ve Stiller’e

Güncelleme Tarihi:

Harvard’ın ödülü Johansson ve Stiller’e
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2007 14:09

Dünyanın en saygın üniversitelerinden biri olan Harvard Üniversitesi’nin, yıl boyunca sinema sanatına ve sektörüne en önemli katkıda bulunan isimlere verdiği ’Hasty Pudding Tiyatro Ödülü’ne, 2006 yılı için ünlü oyuncular Scarlet Johansson ve Ben Stiller layık görüldü. İki oyuncu ödülünü, üniversite bünyesinde düzenlenecek iki ayrı törende alacak.

Haberin Devamı

Massachusetts eyaletinin başkenti Boston ve Cambridge’de bulunan üniversitenin Hasty Pudding Tiyatrosu tarafından yılın kadını seçilen Scarlett Johansson 15 Şubat’ta düzenlenecek törende ödülünü aldıktan sonra, Harvard Square’de, üniversite öğrencilerinin de katılacağı bir yürüyüşe önderlik edecek. Cehemmen Çiçeği (The Black Dahlia), İnci Küpeli Kız (Girl With a Pearl Earring) , Bir Konuşabilse (Lost In Tranlation), Maç Sayısı (Match Point) gibi filmlerde oyunculuk gücü ile kendinden sözettiren 22 yaşındaki yıldız, Harvard Üniversitesi’nin prestijli ödülünü kazanan en genç yeteneklerden biri olacak. ’Hasty Pudding Tiyatro Ödülü’nü ilk kez kazanan, ’Ah Mary Vah Mary’ (There is Something About Mary), ’Zor Baba ve Dünür’ (Meet Rhe Fockers), Çatı Katı (Duplex), ’Müzede Bir Gece’ (Night At The Museum) filmlerinin yıldızı Ben Stiller de ödülünü 23 Şubat’ta düzenlenecek bir törenle alacak.
 
Her yıl bir aktör ya da aktriste verilen ve puding kabı şeklindeki tasarımıyla da dikkat çeken ödülü geçen yıl Catherine Zeta-Jones ve Tim Robbins kazanmıştı. Harvard Üniversitesi’nin prestijli ödülünü kazanan ünlüler arasında Katharine Hepburn, Susan Sarandon, Julia Roberts, Anthony Hopkins, Robert De Niro ve Harrison Ford da bulunuyor. Harvard Üniversitesi’nin ’Hasty Pudding Tiyatro Ödülü’nü, geçtiğimiz yıl Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry ile ’American Jigolo’ Richard Gere, bir önceki yıl da Catherine Zeta-Jones ve Tim Robbins kazanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!