Hande benim yuzumdeki ben

Güncelleme Tarihi:

Hande benim yuzumdeki ben
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2001 00:00



Simten DANISMAN
Haberin Devamı

Aslinda Hande Ataizi hakkinda konusmamakta kararliydi. Malum, o kendini ortaya koymaya calisiyordu: 25 yasindaydi, yillardir dj'lik yapiyordu, gece hayatini yakindan taniyordu, hatta kulup patronluguna gecis yapmis ve Beyoglu cephesinin Siraselviler rotasinda Kiriko'yu acmisti! Haliyle Ataizi'nin eski sevgilisi olarak taninmaktan hic hoslanmiyordu. Playboy kelimesinden de haz etmiyor ama kadinlarin onu daha parmak kadar cocukken taciz etmeye basladigini anlatiyordu...

Hande Ataizi'nin eski sevgilisi olarak taninmaktan rahatsiz misin?

Diyelim yuzunde buyuk bir ben var ve insanlar yoldan gecerken ‘‘aa bene bak, ne kadar kocaman’’ diyorlar. O benle yasamak zorundasin, dusun ki oleceksin. Ve alamiyorsun.

Ama insanlar dogal olarak oyle bakmiyor mu?

Evet. Ama herseyin ilaci zamandir. N'apabilirim mi? Bana Hande Ataizi'nin sevgilisi oldun diyorlar. ‘‘Eee? Evet’’ diyorum. Hande Ataizi'nin eski sevgilisiyim, dogrudur. Ama bu sekilde anilmak su an hosuma gitmiyor.

Beraberken rahatsiz olmuyor muydun?

Hande Ataizi'nin sevgilisi Ugur Kirik olmaktan mi? Tamam kardesim sen sen Ugur Kirik'sin ama, biz seni boyle tanidik deniyor. O zaman ‘‘eveeet’’ diyorum. Ayni Kemal Sunal gibi ‘‘eveeet’’!

Senin derdin meshur olmak degil mi?

Hayir. Tek istedigim isimde basarili olmak.

Medyatik biriyle olmak nasildi?

Isin icine sevgi girdigi zaman, her sekilde katlanacagim diyorsun. O civik hareketler olmayacak, saklaban olmayacaksin ve iliskimi yasiyorum diyeceksin. Yasamiyorsan da bitti diyeceksin.

Boyle mi yasadin?

Ben bunu kabul ederek yasadim. Hande benim cok eskiden arkadasim. Daha mum kokulu filmler cekilmeden evvel arkadasimdi. Gercekten oyunculugunu da begenirim. Bana ne kadar seyrettirmek istemese de ben begenirim.

Bu iliskinin getirdigi ve goturdugu nedir?

Goturdugu cok sey var. Birincisi herkes beni playboy olarak goruyor.

Oyle misin?

Ne demek playboy? Ben onun Turkcesini sormak istiyorum. Playboy nedir? Oynayan erkek mi?

Erdal Acar playboy degil mi?

Hayir Erdal Acar da playboy degil. Playboy zaten benim bildigim kadariyla ozel bir isim.

Bir suru kadinla beraber olana ne deniyor?

Bir suru kadinla beraber olan ve kadinlarin begendigi adama playboy degil, yakisikli, cekici erkek deniyor.

Kadinlar seni yakisikli, cekici bulup taciz ediyor mu?

Hic sorma. Cok agir oluyor. Devamli telefon degistirmek zorunda kaliyorum. Bunun cozumu kacmak.

Sohretin bedeli mi?

Bunlar hayatim boyunca hic yasamadigim bir sey degil. Benim lisedeyken de telefon sapiklarim vardi. Semiha Sakir'e baska okuldan gelmistim. Geldigim zaman Semiha Sakir tamamen bir tarlaydi.

O ne demek?

Herkes sarisindi. Bir tek simsiyah olan bendim. Benim saclarim uzun, tatilden gelmisim. Kiz arkadasim Semiha Sakir'dendi. Kizcagiz bunalima girmisti. Inanilmaz bir ilgi olmustu. Kizlar tuvalete girip suslenip puslenip koridora kosuyorlarmis. Ugur gececek simdi diye... Ben hicbirini tanimiyorum, ne telefon sapiklarimi, ne de ciddi manyaklarimi. Tabii ki benim de hoslandigim insanlar oluyor. Ben de duygusuz degilim.

Sen bir marka misin simdi?

Evet, maalesef bir marka. Herkesi taniyorum. 11 senedir gece hayatinda yaz-kis calistigim icin.

Sen nerelere gidiyorsun geceleri? Samdan cocugu musun?

Samdan cocugu diye bir sey yok. Sadece ve sadece ben hoslandigim yerlere gitmeyi tercih ederim. Safran'da mesela cok rahat ediyorum. Onun haricinde Joy'da rahat ediyorum. Ben rahat ettigim yere gidiyorum.

Hande Ataizi'ne asik oldun mu?

Evet, oldum. Ama hayatta hersey geciyor. Insan hayatta ailesini kaybediyor, bir suru aci yasiyor. Hepsi gectikten sonra ask nasil gecmesin?

Nasil aile kurmayi dusunuyorsun?

Benim asosyal olma sansim yok. Ileride aile kurabilmem icin bunlar hep eksidir. Kiz istemeye gittigim zaman soracaklar, ne is yapiyorsun? Kulubum var! Alkolik bir de babam var diyeyim bari!

Dj'lik kotu bir meslek mi?

Djlik kutsal bir meslek.

Gece hayatinda ne nedir?

En sik giyinenler: Ozlem Taskent, Deniz Akkaya, Hulya Avsar ve Hande Ataizi derim. Bir de Arto!

En cok eglenenler: Atilla Tas (acayip eglenir!), Menderes Utku, Can Cantas, butun gencler ve Arto.

En iyi dansedenler: Tolga Han Dans Grubu ve Arto.

Gecelerin capkinlari: Ferruh Yilmaz, Serdar Ortac, Deniz Akkaya, Demet Sener ve tabii ki Arto.

Icki: Devir red-bull devri. Pepsi ve Coca-cola'dan sonra alkolsuz bir marka yaratilmis oldu. Artik herkes red-bull votka iciyor.

Ozlem Taskent seksi

Hande Ataizi arkadas olarak superdir. Pozitif enerji ve dert ortagi! Ama bunun otesi beni ilgilendirmiyor.

Hulya Avsar sabirli ve hirsli biri.

Gulben Ergen akilli ve alimli.

Seda Sayan Kadirgali ve tuttugunu koparan.

Kendisini tanimiyorum, ama Duygu Dikmenoglu cok pozitif elektrigi olan biri. Isini yapan, oturmasini kalkmasini bilen biri.

Seksi buldugum kadinlar Nigar Talibova (azeri manken), Duygu Akar ve Ozlem Taskent.

Kimdir Ugur Kirik?

Aslen Istanbullu'yum. Bir ablam var. Ailem Adana'da ciftlik alip yerlesti. 10 yildir dj'lik yapiyorum, diger yandan ic mimarlikta son sinif ogrencisiyim. Gece calissam da gunduzleri okula gidiyorum.

17 yasimdayken, Pasha'nin sistemini kuran Music Club Hasan Kayiran'la tanistim. 'Cumartesi gel misafirimiz ol' dedi. Bir gun sonra Pasha'da calmaya baslamistim. Sonra Cafein'in sahibi Barboros Baykal devreye girdi. Yedi yil, kislari Cafein'de, yazlari Pasha'da calistim. Bunun disinda Big Buddha'da caldim. Simdi kendi kulubum Kiriko'yu actim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!