Barış Arduç ile Gupse Özay Evleniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Barış Arduç ile Gupse Özay Evleniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 13:25

Önceki gün Gupse Özay ve Barış Arduç çifti Akmerkezde birlikte görüntülendi. Muhabirlerin “Yeni yılda evlilik var mı?” sorusuna, ünlü çift ilginç bir yanıt verdi. Peki; Gupse Özay ile Barış Arduç evlenecek mi? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisi ile izleyenlerin gönlünü fethetmeyi başaran Barış Arduç ve Yalan Dünya dizisinde Nurhayat Karakaş karakteri ile tanıdığımız Gupse Özay’ın aşk yaşadıkları haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Kendisinin yazdığı ve baş rolünü oynadığı “Deliha” filmi ile başarısını kamçılayan Gupse Özay, önceki gün sevgilisi Barış Arduç ile birlikte Akmerkez’de görüntülendi.

Muhabirler ile kısa bir röportaj yapan ikili, yeni yılda sağlık, mutluluk ve barış dileklerinde bulundu. Muhabirlerin “Yeni yılda evlilik var mı?” sorusuna ise; “AVM’de yürürken bu planlarımızı anlatmayalım. Evlenirsek zaten haberiniz olur. Mutluyuz biz.” yanıtını verdi.

Barış Arduç ile Gupse Özay Evleniyor mu

Haberin Devamı

Gupse Özay Kimdir?

Türk oyuncu ve senarist olan Gupse Özay, 30 Temmuz 1984 yılında İzmir’de doğdu. Çerkezçe olan adı "canımın içi" anlamına gelmektedir.

Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyla çektikleri Yaman Yaşamışım adlı belgesel ile ödül almıştır.

TRT’den, yapım şirketlerine; magazin dergilerinden dizi setlerine kadar kariyerine yarayacak her alanı denemiştir ve daha sonrasında 4 yıl reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne geçmiştir. Birkaç dizi denemesinden sonra, arkadaşlarıyla psikolog skeçlerini gerçekleştirmiş; bu sayede de Yalan Dünya dizisinde rol alarak Nurhayat karakterine canlandırmıştır. Bir araba firmasının da reklamında rol almıştır.

Gupse Özay 14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren ve senaryosunu kendi yazdığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği ilk sinema filmi Deliha'da Zeliha karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Barış Arduç ile Gupse Özay Evleniyor mu

Barış Arduç Kimdir?

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre 'de dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan Arduç, İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu da okudu, lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı.

Haberin Devamı

Liseden mezun olduktan sonra Kayseri'de spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı.

Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı. Arduç, ilk olarak 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır.

Daha sonra, Benim İçin üzülme, Bugünün Saraylısı, Racon: Ailem İçin, Sadece Sen, Deliha ve Kiralık Aşk gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. Ayrıca bir giyim firmasının reklam yüzü olmuştur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!