Görkemli gece

Güncelleme Tarihi:

Görkemli gece
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 1997 00:00

Haberin Devamı

Kanal D'de canlı olarak ekrana gelen ‘‘Best Model Of The World’’ yarışması, dünyaca ünlü konukarı ve kusursuz organizasyonuyla muhteşem bir gece yaşattı.

Lütfi Kırdar Uluslarası Spor ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen yarışmada, on yıldır kıyafetleri sergilenen ünlü modacı ve tasarımcıların kostümleri yer aldı. Yaklaşık 200 giyisinin sergilendiği yarışmada Azzaro, Balenciaga, Bertrand, Marechal, Cerruti, Chloe, Francesko Smalto, Christian Dior, Dominique Sirop, Givenchy, Gres, Herve Leger, Jean Paul Gaultier, Nina Ricci, Paco Rabanne, Yves Saint Laurent, Ungaro, Louis Feraud, Lanvin gibi ‘‘haute couture’’ alanında dünyaca ün kazanmış tam 16 tasarımcı ve firmanın kıyafetleri sunuldu. Toplam değeri 1 milyon doları bulan kıyafetler, renkleri, modelleri ve ihtişamlarıyla göz doldurdu.

Dünyanın en iyi mankeninin belirlendiği yarışmanın jürisi ünlü isimlerden oluştu. Madame la Kontes de Paris ve Grace Kelly, Liz Taylor, Caroline gibi ünlülerin kuaförlüğünü yapan Alexandre de Paris de jüride yeraldı.

Fransız Sanat Yönetmeni Christophe Carrere, gecenin ışık düzeninden sahne planına ve davetiyelerine kadar, bütün detayları üstlenerek gecenin görsel mükemmelliğine imzasını attı. 65 ülkeden gelen finalistlerin katıldığı yarışmada Corine Hermes, Kayahan ve Grup Yona, seslendirdikleri şarkılarla büyük alkış aldılar. Deniz Akkaya ve Kenan İmirzalığolu'nun ülkemizi temsil ettiği yarışmanın sunuculuğunu ise, Jessica Campbell, Deniz Pulaş ve Halit Ergenç yaptı.

Şöhretler jürisi

Onuncu yılını kutlayan Best Model Yarışmasının jürisinde dünyaca ünlü isimler yeraldı.

Madame la Kontes de Paris.

Ünlülerin kuaförü Alexandre de Paris.

Geçen yılki Best Model birincisi Rimma Rakhimkova

Meltem Hakarar

Erkan Özerman

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!