Gelin salondaki konuklardan birini öptü ve...

Güncelleme Tarihi:

Gelin salondaki konuklardan birini öptü ve...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2013 22:40

Sinemaseverler bu hafta ikisi yerli, ikisi animasyon beş yeni filmle buluşuyor.

Haberin Devamı

AÇLIK OYUNLARI: ATEŞİ YAKALAMAK

Yönetmenliğinin Francis Lawrence’in üstlendiği Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak filminin başrollerini Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson ile Elizabeth Banks’in paylaşıyor.

Film, Everdeen’in yoldaşı Mellark ile birlikte 74. Açlık Oyunlarını kazanması ve eve dönmesiyle başlıyor. Kazanmak, aslında ailelerini ve arkadaşlarını geride bırakıp, bütün bölgeleri tek tek gezmelerini gerektiren “Zafer Turu” yapmaları anlamına gelmektedir. Yol boyunca Katniss ayaklanmanın başlamak üzere olduğunu fark eder.

KAHRAMAN ŞÖVALYE JUSTIN
Yönettiğini Manuel Sicilia’nın üstlentiği animasyon filmi Kahraman Şövalye Justin’in seslendirmesini Freddie Highmore, Antonio Banderas, James Cosmo ile Charles Dance yapıyor.

Justin, bürokratların yönettiği ve şövalyelerin yasaklandığı bir krallıkta yaşamaktadır. Justin, tıpkı büyükbabası gibi, Kahraman Şövalyelere katılmak istemektedir ama Kraliçe’nin başdanışmanı olan babası Reginald, oğlunun kendi izinden gitmesini, avukat olmasını istemektedir.

ERKEK TARAFI: TESTOSTERON

Haberin Devamı

İlksen Başarır’ın yönettiği Erkek Tarafı: Testosteron’un oyuncu kadrosu Mert Fırat, Emre Karayel, Timur Acar ile Onur Ünsal’dan oluşuyor.

Her şey nikâh salonunda evlenmek üzere olan gelinin salondaki konuklardan biriyle öpüşmesiyle başlar. Nikâh salonu savaş alanına döner. Ortalık yatışınca kavganın tarafları olan 7 adam ünlü gelinin neden bir bilim adamıyla olan ilişkisini nikâh salonunda bitirmeye çalıştığını tartışır. Gece boyunca “kadınlar” üzerinden konuşurlar.

AYAS

Ayşe Şule Bilgiç’in senaryosunu yazdığı animasyon filmi Ayas, Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları tarafından vizyona çıkarılıyor.

Türkiye’nin ilk çizgi sinema filmi, bir çocuk kahramanla seyirciyle buluşuyor. 6 yaşındaki Ayas’ın hayatından bir bölümü yansıtan sinema filmi 75 kişilik bir ekibin 3 yıllık emeği ile ortaya çıktı.

Çizgi sinema filminde çocuklar Ayas ile birlikte maceradan maceraya koşacak.

KÜF

Ali Aydın’ın yönettiği Küf’ün başrollerini Ercan Kesal, Muhammet Uzuner ile Tansu Biçer paylaşıyor.

Haberin Devamı

Basri, demiryollarında yol bekçisi olarak çalışmaktadır ve yalnızdır. Tek oğlu olan Seyfi tam 18 yıl önce, okuduğu üniversitede öğrenciyken gözaltına alınmış ve o günden sonra hiç kimse Seyfi’den haber alamamıştır. Basri’nin oğlu kaybolduktan altı yıl sonra karısı da ölmüştür. Anadolu’nun bereketli toprakları ve onu sarıp sarmalayan uçsuz bucaksız tren yolları, umut ve vicdan.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!