Gecenin Kraliçesi 1.bölümüne damga vuran öpüşme sahnesi!

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi 1.bölümüne damga vuran öpüşme sahnesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 10:50

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği ekranların yeni dizisi Gecenin Kraliçesi ilk bölümü ile 12 Ocak’ta izleyiciler ile buluştu. Peki Gecenin Kraliçesi 1. Bölümde neler yaşandı? Reyting sonuçlarına bakıldığında adeta 'reytinglerde çakıldı' diyebileceğimiz Gecenin Kraliçesi Total'de 9. sırada yer aldı. İşte: Gecenin Kraliçesi 1. bölüm özeti...

Haberin Devamı

Başrollerini Murat Yıldırım, Meryem Uzerli ve Uğur Polat’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Funda Eryiğit, Deniz Celiloğlu, Seda Akman, Selim Bayraktar ve Burak Deniz gibi ünlü isimlerin yer aldığı Gecenin Kraliçesi ilk bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Peki; Gecenin Kraliçesi beklenenleri karşıladı mı? İşte detaylar…

Büyük bir bütçe ile çekilen ve Meryem Uzerli'nin yeniden ekranlara dönmesini sağlayan Gecenin Kraliçesi dizisi ne yazık ki izleyicilerin beklentilerini karşılamadı. Reyting rekortmeni olan ATV'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, FOX'un Aşk Yeniden dizileri karşısında Gecenin Kraliçesi 1. bölüm TOTAL'de ilk 10 program arasında olsa da 9. sırada yer aldı.

GECENİN KRALİÇESİ 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gecenin Kraliçesi 1. Bölüm Özeti:

Haberin Devamı

Güney Fransa’nın Grasse şehrinde geçen dizide Selin ve Kartal’ın muhteşem bir aşk hikayesine konuk olduk. Yılardır aşk özlemi duyan Selin, tesadüf eseri Grasse’nin muhteşem doğa güzellikleri arasında Kartal ile tanışır. Birbirlerine ilk görüşte aşık olan bu iki gencin dillere destan aşkları Fransa’da başlasa da Karadeniz’de oradan da İstanbul’a savrulur.

Selin, annesi ile birlikte Grasse’de yaşayan ve küçük bir butik dükkanı işleten genç kızdır. Karadenizli babası yıllar önce kaybolmuştur. Kartal ise zengin bir iş adamıdır. Gerçek babası Mustafa’yı öldürten Aziz ile birlikte yaşayan Kartal, Azizi babası gibi bilir. Aziz’in emri ile Kartal’ın babasını öldüren Osman ise Selin’in yıllar önce kaybolan babasıdır.

Gecenin Kraliçesi 1.bölümüne damga vuran öpüşme sahnesi

Grasse’ye gelen Kartal, tesadüf eseri Selin ile tanışır. Olaylı bir şekilde başlayan tanışmadan sonra o akşam yemek yerler. Selin, daha sonra Gecenin Kraliçesi’nin göstermek için Kartal’ı bir yere götürür. Gecenin Kraliçesi, tomurcukları bir gecede açan ve sabaha kadar solan bir çiçektir. Kartal’a ilk görüşte aşık olan Selin, yıllardır aradığı aşkı sonunda bulmuştur.

Diğer yandan karısı ölen Aziz’in ailesinde yeni entrikalar başlar. Oldukça soğuk ilişkileri ile bilinen ailede Aziz’in oğlu Mert, Kartal’ın gölgesinde kalan işe yaramaz bir kişidir. Mert’in bu durumuna üzülen halası, Kartal’a karşı tutumu değişir.

Haberin Devamı

MERYEM UZERLİ'NİN ÖPÜŞME SAHNELERİ ÇOK KONUŞULDU

Haberin Devamı

Grazze’de hayatının aşkı Selin ile muhteşem bir gece geçiren Kartal’ın Türkiye’ye dönme vakti gelmiştir. İstanbul’a dönen Kartal’ın izleyicileri şaşkına çeviren bir sırrı ortaya çıkar. Kartal evlidir, hem de Aziz’in kızı ile. Kartal kendini öldürmekle tehdit eden Aziz’in kızı Esra ile zorla evlenmiştir. Fransa’dan döner dönmez Esra’yı yemeğe çıkarır ve orada ondan ayrılmak istediğini açıklar. Kartal’a takıntılı olan Esra’nın bu evliliği bitirmeye hiç niyeti yoktur. Duyduğu bu haber karşısında Kartal’dan kesinlikle boşanmak istemez ve yemekten dönüşte bilerek kaza yapar. Kartal’ı kendisinden başka hiç kimseye yar etmeyeceğini düşünür ve kaza yaparak hem kendini hem de Kartal’ı öldürmek ister.

Haberin Devamı

Bu durumu öğrenen Aziz, Kartal’dan bu aşkından vazgeçmesini ister, aksi takdirde o kızı öldüreceğini söyler. Kartal’ın peşinden İstanbul’a gelen Selin, Kartal’ın yakın arkadaşı Emre’ye Kartal’ın nerede olduğunu ve onu nasıl bulabileceğini sorar.

Gecenin Kraliçesi 1.bölümüne damga vuran öpüşme sahnesi

Emre sonunda Selin’i bir otele yerleştirir. Otele Selin’in yanına gelen Kartal, Selin’e her şeyi anlatır. Yaptığı her şeyden pişman olan Selin, Kartal ile bir daha hiç görüşmez.

Aradan dört yıl geçer ve Selin’in bir oğlu olmuştur. Oğlu için doğum günü partisi düzenlemiştir. Ve tabi bu çocuk Kartal ile dört yıl önce tanıştıkları ilk gecede olan aşklarının meyvesidir.

Haberin Devamı

Bu arada Karadeniz’den gelen mektup her şeyi alt üst eder. Bu mektubu gönderen kişi ise Selin’in babasının ikinci evliliğinden olan oğlu Sadık’tır. Yani Selin’in kardeşi. Mektupta Selin’in Türkiye’ye gelmesini ister. Oğlu Osman ile birlikte Türkiye’ye gitmek ister ancak annesi rahatsızlanır. Sonunda Selin gitmeye karar verir ve oğlunu da alıp Türkiye’de döner. Ancak onu hiç beklemediği bir sürpriz karşılamıştır. Selin’in abisi Sadık da Aziz’in adamlarından birisidir. Selin, babasının Aziz tarafından Batum’a kaçırıldığını öğrenir. Aziz ise Osman’ın Sadık’tan başka bir de kızı olduğunu öğrenir. Ancak Selin’e karşı farklı hisler duyar. Bakalım Selin, gerçekte kim olduğunu bilmeyen Aziz ile neler yaşayacak?

Gecenin Kraliçesi 19 Ocak Salı günü 2. Bölümü ile ekranlara gelecek. Kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!