Gecenin Kraliçesi senaryo ekibi değişti!

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi senaryo ekibi değişti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 14:45

Star TV ekranlarında her hafta Salı akşamı yayınlanan Gecenin Kraliçesi dizisine neler oluyor? Ekranlara sancılı bir süreçle gelen, başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat’ ın oynadığı dizide büyük bir şok daha yaşandı. "Gecenin Kraliçesi"nde senaryo ekibi 11. kez değişti.

Haberin Devamı

Büyük beklentiler ve bazı sorunlarla hayata geçen, maalesef reyting listelerinde beklenen sıraya gelemeyen Gecenin Kraliçesi dizisinde şok bir gelişme oldu. Dizinin senaryo ekibinin değiştiği söyleniyor. Bu değişim ile birlikte dizinini senaryo ekibinin 11. kez değiştiği iddia ediliyor.

SEVİŞME SAHNELERİ ARTIRILDI

Başrollerini Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı "Gecenin Kraliçesi"nin 1 yıl süren hazırlıklarında 10 senaryo ekibi değişti. Bugün 4. bölümü ekrana gelecek olan dizi istenen reytingi alamadı. Senaryo ekibi 11. kez değişti, sevişme sahneleri artırıldı.

Gecenin Kraliçesi senaryo ekibi değişti

Meryem Uzerli Kimdir?

Tam ismi Meryem Sarah Uzerli olan ünlü oyuncu, 12 Ağustos 1983 yılında Almanya Hessen’ in Kassel şehrinde hayata gözlerini açtı. Dört kardeşten en küçüğü ve ailenin ikinci kızıdır. İlerleyen yıllarda Hamburg’ a yerleşerek tiyatro ve oyunculuk eğitimi alan Uzerli, Türkiye’ de Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakteri ile büyük bir üne kavuştu. Şu an ise Gecenin Kraliçesi isimli dizide başrol oynuyor.

BAKMADAN GEÇME!