Geceleri gezenler manken deÄŸil 'mankencik'

Güncelleme Tarihi:

Geceleri gezenler manken deÄŸil mankencik
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 17, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Mankenliği bıraktığını açıklayan Şebnem Sürücü, "Ben o dışarı çıkanlara manken değil 'mankencik' diyorum. Biyonik kadın gibiler" dedi.

Şebnem Sürücü fotoğrafları için tıklayın

Haberin Devamı

MankenliÄŸi bıraktıktan sonra "Çok Özel Tim" dizisiyle oyunculuÄŸa ağırlık veren Åžebnem Sürücü, fazla göz önünde olmamasının nedenini gece dışarı çıkmamasına baÄŸlarken eski meslektaÅŸlarını eleÅŸtirmeyi de ihmal etmedi: "Ben o dışarı çıkanlara manken deÄŸil 'mankencik' diyorum. Biyonik kadın gibiler. Gece hayatını o kadar hızlı yaÅŸayıp sonra podyumda yürümelerine hayret ediyorum."  Â

"ÇÖT" dizisinde canlandırdığınız Yasemin karakterinden biraz bahseder misiniz?

Geceleri gezenler manken deÄŸil mankencik
- Hırçın bir kız Yasemin, olaylara çok çabuk tepki veriyor. Aslında çok duygusal bir karakter ama duygularını gizlemeyi tercih ediyor. Açıkçası erkeklere pek güvenmiyor. Böyle bir karakteri canlandırmaktan büyük keyif alıyorum.

Haberin Devamı

İlk oyunculuk deneyiminizi bir aksiyon komedide yaşıyorsunuz. Zorlandığınız anlar oluyor mu?

- Aslında fazla zorlanmıyorum. Bu diziye başlamadan önce dövüş dersleri aldım. Dövüş sporları benim için çok uzaktı ama dansçı olduğum için çabuk kaptım.

Şimdiye kadar hangi projelerde yer aldınız?

- "El Bebek Gül Bebek" ve "Nefes Nefese" dizileri...

Peki "Ben artık oyuncuyum" diyebiliyor musunuz?

- Oyunculuk her an kendini keşfettiğim bir iş. Onu diğer işlerden ayıran en büyük özellik de bu. Bu yüzden ben hiçbir zaman "Ben artık oyuncuyum" diyemem.

Best Model of Turkey’de birinci olduktan hayatınızda neler değişti?

- Topuklu ayakkabı giymeye başladım! O birinciliği hakikaten beklemiyordum. Birinci olduktan sonra da tanınmaya başladım. Çok özel defilelerde yer aldım.

Sizi gecelerde göremiyoruz. Göz önünde olmayı pek sevmiyorsunuz galiba?

- Ben yapı olarak gece dışarı çıkmayı sevmiyorum. Zaten çok yoğun çalışıyoruz. Dışarı gezmeleri için ekstra enerji gerekli.

Peki, gecelerde çok sık gördüğümüz mankenler için ne söyleyeceksiniz?

/images/100/0x0/55eb17c6f018fbb8f8aa914d

Haberin Devamı

- Podyum mankeni o şekilde yaşayamaz. Çünkü, kendine çok iyi bakması lazım; en önemlisi alkol almamalı. Bence o dışarı çıkanlara ’mankencik’ diyorum! Biyonik kadınlar galiba onlar, gece hayatını o kadar hızlı yaşayıp sonra podyumda yürümelerine hayret ediyorum. İsimlerinin duyulması için böyle bir hayat seçmeleri doğru değil.

"Sultans of The Dance"ta dans ettiniz. Bunun oyunculuk açısından avantajları oldu mu?

- Evet, benim için iyi bir referans oldu. Bu camia açısından da önemli. Dansın benim hayatıma büyük katkısı oldu. "Sultans Of The Dans"ta ön plandaydım. Bunun tabii ki bana büyük getirileri oldu.

Dansı özlüyor musunuz?

- Tabii ki özlüyorum. Canlı performans çok başka bir şey. 6 bin kişiye dans ediyorsun! Onlarla kurduğumuz iletişim bambaşka, anlatılmaz, yaşanır.

Haberin Devamı

Bir dönem Mustafa Erdoğan’la birlikte olduğunuz yazıldı. Bunun doğruluğu var mıydı?

- O dönemler herkesin kafası karıştı, bir şeyler yazdılar. Benim "Sultans of The Dance"tan ayrılmamın Mustafa Erdoğan’la hiçbir ilgisi yoktu. Üniversite eğitimimi tamamlamak için oradan ayrıldım. Bu olayın gerçeğini bu saatten sonra açıklamamın bir anlamı yok. Onun şu an bir ailesi ve kurulu bir düzeni var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!