Gamze'yle kırmızı odada kalmak çok güzel olurdu

Güncelleme Tarihi:

Gamzeyle kırmızı odada kalmak çok güzel olurdu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2004 01:23

Hürriyet Medya Towers'ta perşembe gecesi düzenlenen 31'inci ‘Altın Kelebek Ödül Töreni’’ renkli görüntülere sahne oldu. En İyi Sunucu ödülünü alan M. Ali Erbil’in ‘‘Burada olmak güzel. Ama Gamze ile kırmızı odada olmak da çok güzel olurdu’’ sözleri davetlileri kahkahaya boğdu.

Altın Kelebek Ödül Töreni’nin en komik anlarından birinde, sahnede M. Ali Erbil vardı. Erbil’in, ilk ‘‘Popstar’’ın sunucusu Gamze Özçelik için ‘‘Burada olmak güzel. Ama Gamze ile kırmızı odada olmak da çok güzel olurdu’’ demesi, davetlileri güldürdü. Erbil, ‘‘Şansa Dansa’’daki esprileri nedeniyle kendisini eleştiren Hıncal Uluç'a da gönderme yaptı ve ‘‘Bu ödülü Hıncal Uluç'a ithaf ediyorum. Allah'ın sopası yok’’ dedi. Kendisine ödülünü vermek üzere sahnede bulunan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün de, ‘‘Hıncal Uluç az önce Viyana'ya inmiş. Yanında Doğan Hızlan vardı, onunla konuştuk. Birisi havaalanında Hıncal'a gelip 'Merhaba Erman Abi, seni çok seviyoruz' demiş’’ demesi, kahkahanın dozunu artırdı.

OKAN ANİDEN SALDIRDI

Ödülünü almak üzere sahneye davet edilen Okan Bayülgen, sahneye çıkar çıkmaz Gamze Özçelik'in yanına geldi ve beline sımsıkı sarıldığı Özçelik’i kendine çekti.Bu hareket karşısında neye uğradığını şaşıran Özçelik, Bayülgen'in kollarından kurtulmaya çalışsa da bunu başaramadı.

TARKAN SANA NE KADAR DA BENZİYOR

Jüri Özel Değerlendirmesi ödülleri verilen Popstar finalistlerinden Abidin, Firdevs ve Barış, trafiğe takıldıkları için törene son anda yetişebildiler. Gençlere ödüllerini M. Ali Erbil verdi. ‘‘Abidin'e sarılan Erbil ‘‘Tarkan sana ne kadar da benziyor’’ diyerek herkesi güldürdü.

KENDİ TASARIMI

Basının en çok ilgi gösterdiği Hülya Avşar, pantolon-ceket takımını rengarenk boncuklarla süslemişti. Avşar, bu aksesuvarları kendisinin tasarladığını belirtti.

RİKA ZARAİ DE TÖRENDEYDİ

Yüzlerce starı ağırlayan ödül töreninin sürpriz isimlerinden biri de İsrail asıllı Fransız şarkıcı Rika Zarai (sağda) oldu... Geceye organizatör Erkan Özerman ve Güngör Bayrak ile birlikte gelen efsanevi sanatçı, kusursuz organizasyon ve seçkin davetli topluluğuna övgüler yağdırdı.

LİMUZİNLE GELDİ

Maddi sıkıntı yaşadığı söylenen Nez, Altın Kelebek gecesine limuzinle geldi. Tarabya'dan ev aldığını ve oraya taşındığını da söyleyen Nez, ‘‘Albüm ve beste çalışmalarıma devam ediyorum’’ dedi.

I DON'T KNOW

Bugüne kadar pek çok kez ‘‘Altın Kelebek’’ kazanan ancak son törenden eli boş dönen İbrahim Tatlıses, ‘‘Mühim olan burada olmak ve aynı çatı altında buluşmak. Ben ödüle doymam. Göreceksiniz yine kazanacağım’’ dedi. Gecede Arto'yla da bir araya gelen Tatlıses, onun ‘‘Ben metroseksüelim’’ açıklaması sonrasında, metroseksüelin anlamını bilmediğini söyleyip ‘‘I don't know’’ demekle yetindi.

GECEDEN NOTLAR

Eğer o bensem film de İtalyan

Ödül törenine katılan isimler arasında Mahsun Kırmızıgül de vardı. Kırmızıgül, arkadaşı Özcan Deniz'in Unkapanı günlerini beyazperdeye aktaran ‘‘Neredesin Firuze’’ filmiyle ilgili yorumu sırasında, sert ifadeler kullandı: ‘‘Filmde, benim de olduğum söyleniyor. Benim olmam için, o filmin İtalyan olması gerekiyor. Zaten o dönemde İstanbul Teknik Üniversitesi'nde okuyan konservatuvarlı Mahsun'dum ben, bunu yansıtmış mı? Eğitimli biri var mı? Yok tabii ki!’

Gecede eski sevgilisi Okan Bayülgen ile yan yana gelmekten çekinmeyen Deniz Seki, bir ara Popstar'ın jüri üyeliğinden ayrılmasına neden olan Bayhan'la da konuşmak istedi. Ancak Bayhan, Seki’nin yanından hızla uzaklaşarak konuşmadı. .

M. Ali Erbil, Hülya Avşar'a ‘Bu yıl sana ödül yok mu şekerim’ diye takılınca, Avşar'dan şakayla karışık bir tokat yedi.

Meltem Cumbul, ‘‘Maaruf’’ filminin çekimleri sırasında Midyat'tan almış olduğu orijinal takılarıyla da dikkat çekti.

Sevgilisi Aksel Goldenberg'den ayrılan Tuba Ünsal, geceye yalnız katıldı. Ünsal, ‘‘Zaten erkek arkadaşım olduğu dönemlerde de davetlere beraber katılmazdık’’ dedi.

Pınar Altuğ ile sevgilisi Tony, geceye el ele geldi. Tony, medyadan uzak olmasının nedenini ‘‘Ben sanatçı değilim ve sanatçı olan biriyle beraber olmak da bunu gerektirmiyor’’ sözleriyle açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!