Fındıkkıran Balesi’ndeki rolleri gerçek oluyor

Güncelleme Tarihi:

Fındıkkıran Balesi’ndeki rolleri gerçek oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2006 00:00

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarihinde bir ilki yaşıyor. Kurumun iki baş dansçısı 31 yaşındaki Volkan Ersoy ile 28 yaşındaki Almula Özlem sahnede başlayan aşklarını, nikah masasına taşıyor. Sanatçılar en son Çaykovski’nin ünlü Fındıkkıran eserinde karı koca rolünü oynamışlardı.

Çocukluktan beri birbirlerini tanımalarına ve dans etmelerine rağmen, aralarında duygusal bir yakınlaşma yaşanmadığını söyleyen sanatçılar, son bir yıldır özel bir ilişki yaşadıklarını kaydettiler. Artık her gün 24 saat beraber olacaklarını dile getiren Volkan Ersoy, birlikteliklerinin dezavantajını esprili bir şekilde "Artık sadece soyunma odasında ayrılacağız" diyerek aktardı.

4 Eylül’de Bilkent Otel’de gerçekleştirilecek düğün töreninde, Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu da nikah şahidi olacak. Sanat ve politika dünyasından bir çok ismin katılacağı, Ersoy ile Özlem’in düğünü, sahneleri aratmayacak. Ersoy, Al Pacino’nun başrolünde yer aldığı Kadın Kokusu adlı filmin soundrock’a uyarlanmış mini bir koreografi ile dans edecek. Bir sinevizyon gösterisiyle, çiftin çocukluğundan başlayıp bugüne kadar olan görüntüleri gösterilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!