Fenerbahçe – Celtic şifresiz TV canlı yayın izle (radyo dinle)

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe – Celtic şifresiz TV canlı yayın izle (radyo dinle)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 17:10

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde İskoçya temsilcisi Celtic’in karşısına çıkıyor. 22.05’te başlayacak. Karşılaşma Tivibu’dan şifreli olarak yayınlanacak. Ancak şifresiz olarak izlemek için birkaç alternatif seçenek var. Ayrıca maç radyodan da dinlenebilecek. Ayrıntılı bilgileri ve linkleri haberimizde bulabilirisiniz.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde çok kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Sarı-lacivertliler, deplasmanda Celtic ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 22.052te başlayacak. Maç Tivibu’dan yayınlanacak ve yayın şifreli olacak.
Fenerbahçe – Celtic maçını yayınlayacak yabancı kanalların uydu bilgileri şöyle:

Celtic – Fenerbahçe maçını şifresiz verecek yabancı kanallar şöyle:

BT SPORT 2 HD
Bt Sport 2 Frekansı :
Uydu Adı: Astra 2E
Frekansı:11.386
Sembol:29500
Fec :3/4
Polarizasyon: (V) Dikey

SKY SPORT 5
Sky Sport 5 Frekansı
Uydu Adı: Astra 1M
Frekansı:12.304
Sembol:27500
Fec :9/10
Polarizasyon: (V) Dikey

Fenerbahçe – Celtic maçını Radyo 1’de dinlemek de mümkün. Radyo 1 dinlemek için tıklayın.

Fenerbahçe, grubun ilk maçında kendi evinde Molde’ye 3-1 yenildiği için bu maçın önemi bir kat daha artıyor.

Haberin Devamı

Maç öncesinde basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira şu açıklamaları yaptı:

“Beklentim teknik anlamda iyi bir maç olması… Kıyasıya mücadele halinde geçecek, kalite olarak yüksek bir maç bekliyorum. Zemin de çok iyi. İki iyi takımın iyi bir maç ortaya koyduğunu göreceğiz. Baskı profesyonel hayatın bir parçası. Her zaman hissediyoruz. Zaten bu yüzden futbolun içindeyim. Bu baskıyı yaşamayı seviyorum. İki farklı maç oynadık Molde ve Beşiktaş’a karşı. Molde’ye karşı 2. gole kadar daha iyi takım bizdik ama sonra konsantrasyonu ve taktiksel dengeyi kaybettik. Beşiktaş maçında kalite, pozisyon ve oyun olarak üstün olan bizdik ama bu skora yansımadı.

Celtic karşısında ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Ben tutkularla yaşıyorum. Oyuncularım da tutkular ve baskılarla yaşıyor. Biz kendimiz olma konusunda baskıyı hissediyoruz zaten, hayatımızda her zaman. İstediğimiz; kalitesini ortaya koyan, kişiliğini, futbolunu ortaya koyabilen, teknik taktik argümanlarımıza uygun oynayabilen bir takım. Böyle büyük bir atmosferde büyük bir maç çıkarmak istiyoruz”

GÖKHAN GÖNÜL KADRODA YOK

Sezon başında Shakhtar maçı öncesi yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre formasına hasret kalan Gökhan Gönül, büyük bir şok daha yaşadı. Tecrübeli sağ bek, Beşiktaş derbisinin ardından Celtic maçının kadrosuna da alınmadı. Fenerbahçe’de sakat de Souza’nın yanı sıra cezalı Markovic de forma giyemeyecek.

BAKMADAN GEÇME!