Familya bu akşam yayınlanan 3. bölüm'de Ateş şüphelerinin peşinden gidiyor!

Güncelleme Tarihi:

Familya bu akşam yayınlanan 3. bölümde Ateş şüphelerinin peşinden gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 22:26

Familya bu akşam yayınlanan 3. bölümüyle nefes kesti. Fox TV ekranlarının yeni yapımı olan Familya, izleyicilerden olumlu tepki almaya devam ediyor. Sevilen dizinin üçüncü bölümünde heyecanlı dakikalar yaşandı. Yeni bölümde Ateş'in şüphelerinin peşinden gitmesi, Hare ve Yaşar cephesinde büyük bir paniğe neden oldu. İşte, Familya 3. bölüm özeti ve fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarının heyecanlı dizisi Familya 3. bölümüyle bu akşam ekranlara damgasını vurdu. Başladığı günden itibaren izleyenlerden olumlu not alan Familya'nın yeni bölümünde ilginç dakikalar yaşandı. Dizinin yeni bölümünde çocuklar babalarının amacını çözmeye çalışırken, Yaşar'ın da onları kazanmak için yepyeni bir planı vardır. İşte, Familya 3. bölüm özeti ve fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Ateş'in şüphelerinin peşinden gitmesi, Hare ve Yaşar cephesinde büyük bir paniğe neden olur. Ama onları bekleyen tehlike bu kadarla sınırlı değildir. Çocuklar babalarının amacını çözmeye çalışırken, Yaşar'ın da onları kazanmak için yepyeni bir planı vardır. Toprak kendini Ezgi'ye açıklamanın yollarını ararken, Vedat bir adım öne geçmek için hamlesini yapmaya hazırlanır. Casim'in kasabayla ilgili planları, çocuklarıyla arasını düzeltmeye çalışan Yaşar için yeni bir sıkıntının kapılarını aralar. Beyoğlu familyasında herkes kendi hedefinin peşinde sürüklenirken, beklenmedik bir misafirin gelişi tüm dengeleri altüst eder.

Haberin Devamı

FAMİLYA 3. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Familyanın son halkası olan Ateş'in gelişi herkeste şok etkisi yaratır. Ailesini yeniden birleştirmek isteyen Yaşar'ın işleri pek de düşündüğü gibi ilerlemeyecektir. Çocuklarını tanıma ve kendini onlara affettirme hislerinin arasında sıkışan Yaşar Beyoğlu, ailesini kazanmak için yeni planlarını devreye sokar. Familya üyeleri kendi rotalarında ilerlerken, Casim'in rant mücadelesi de giderek büyümektedir. Aileyi mercek altına alan Casim, hırslarıyla doldurabileceği bir açık kollamaktadır. Çocukların taşıdığı kızgınlığın ve giderek daralan zamanının aksine, Yaşar Beyoğlu'nun umudu tükenmemektedir. Fakat suların durulduğunu sandığı an, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

BAKMADAN GEÇME!