Ex’ten next olur mu?

Güncelleme Tarihi:

Ex’ten next olur mu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2007 00:00

Söyleyin bakalım sizce eski sevgiliden (ex) bir sonraki sevgili (next) olur mu? Ne Kuzey Irak operasyonu, ne doların son durumu... Bir haftadır aklımda ve kalbimde varsa yoksa "ex’ten next olur mu" sorusu. Bir de baktım ki yalnız değilim! Ex-aşkım meselesi, binlerce başka insanın aklını kurcalıyor. Facebook’ta grup bile kurmuşlar.

13 ayrı grup var, bu mevzuyu işleyen. Sayıları bir ayda 5 bini geçti. Üstelik yakında toplanıp Supper Clup’ta parti yapacaklar! Sana gelince ey kalbimi kurcalayan eski sevgili... Evet hálá yaresin sinede! Ama çok düşündüm taşındım, cehenneme kadar yolun var! Peki siz hangi cephedesiniz? Exçi misiniz, nextçi mi? Bakın Facebook’çular konuyla ilgili neler söylemiş.

SUPPER CLUP’TA NEXT PARTİSİ YAPILACAK

Ex’ten Next Olmaz grubunun 5 Aralık’ta partisi var. Parti İstanbul Kuruçeşme’deki Supper Clup’ta yapılacak. Nextçilerin partisine biletler 45 lira. Detayları www.facebook.com / Ex’ten Next Olmaz’dan takip edebilirsiniz. Bu arada Supper’dan biraz bahsetmek istiyorum. Türkler dünyaca ünlü bu kulüp markasına uymadı. Aslında Supper Türkiye’ye uymadı demek daha doğru. Pek dertliler! Türkler marjinal şovlarıyla dünyaca ünlü bu kulübe disko muamelesi yapıyor. Şovları izleyip yemek yemeye gideceğimize, yemeği başka yerde yiyip gece ikiden sonra dans etmeye gidiyoruz Supper’a.

Bence birkaç nedeni var. Birincisi sedir muhabbeti. Biliyorsunuz, Supper’da ayakkabılarınızı çıkarıp sedirde oturuyor, yemeğinizi küçük sehpalarda yiyorsunuz. Bana kalırsa burada hesap ödemeye muktedir "abi"ler, makosenleri çıkarmaktan hoşlanmıyor. İkincisi ve en önemlisi Supper’a gittiğinizde ne yiyeceğinizi asla bilememeniz. Herşey sürpriz! Üstelik Supper’ın bütün aşçı ve şov kadrosu haftada bir değişiyor, diğer Supper’lar arasında ring yapıyorlar. Bu da bizim "donat olum masayı" kültürümüz için fazla rafine.

Supper’ın marjinal şovlarına gelince. Mesela ben gittiğimde, siyahi bir yarmanın şovu vardı. Abimiz dansı sırasında mastürbasyon kılıklı hareketler yaptı, sonra donuna sakladığı bir şişeden etrafa beyaz birşeyler fışkırttı. Bu ve benzeri şovların Türkiye’ye ağır geldiği söyleniyor. Hiç sanmıyorum. Öyle olsa Cahide’de adamın ağzına şırınga sokan travestiler bu kadar sevilir miydi?

NELER KONUŞULUYOR

Atila Güneş: İki yıl geçti hálá ex’i özlüyorum ama buna değmeyecegini biliyorum. Acaba ben ne istiyorum?

Seyma İlter: Ühühühü ben yaptım, çok mutsuzum kurtarın.

Serkan Başgül: Sanki koşullara bağlı gibi yaa, toparlaması da zor tabii ama. Of kararsız kaldım aşık mıyım ne?

Aslıhan Engin: İki yıldır gidip gelmelerinden sonra sana bir çift sözüm var: Next! Senin süren doldu.

Sertaç Şipka: Yaşanmış bir ex, next olamaz. Peki tam anlamıyla yaşanmamış bir ex, next olabilir mi?

Salih Başer: Ya hey büyük Allahım sen düşürsene onu elime!

Onur Turan: Olmuyor olmuyor olmuyor! 2 kere denedim daha da kötü oldu.

Aslıhan Engin: Neden ona takılıp kaldım? Galiba kabahat bende, ondan iyisi çıkmaz diye düşündüm.

Akben Sönmez: Yahu ex iyi olsaydı, zaten next’i aramazdık.

Çağlar Yavaşoğlu: Next’e zemin hazırlayan ex’i severim :)))

Mahur Şule: Başıma geldi ama ex’den next oluyormuş arkadaşlar, hem de çok güzel oluyormuş.

Erhan Güner: Çarşı ex’e karşı! Herkese hayırlı next’ler.

Gülden Avşaroğlu: Next olursa da, intikam için olur. İşte o zaman çok zevkli olur!

Selva Cümbüş: Ex eğer next olmak istiyorsa kabul edin gitsin. Pişman insan iyidir.

Derya Türker: Ex yatakta iyiyse, next değil ama fuck body olabilir. Bunda ne var ki, hiç yapmadık mı sanki?

Ömer Kaya: Bu ne ya beyaz eşya kampanyası mı ex’i getir, next’i götür. Yozlaştık arkadaşlar.

ÖZLÜ SÖZLER

Ex’ten evliya, sokma avluya!

Ex, next’ten tatlıdır

Ex-ki dost düşman olmaz

Next ex’i aratır!

Bugünün nextleri yarının exleri

NE VAR NE YOK

POPSEVENLERE

Mirkelam Hayal’de

Mirkelam son albümü Mutlu Olmak İstiyorum ve önceki albümlerinden şarkılarla bu akşam Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde. Konser gece yarımda başlıyor, biletler 34.5 lira. www.hayalkahvesibeyoglu.com

ÇIĞANSEVENLERE

Çingeneler Lütfi Kırdar’da

Rüzgarın Çocuklarının Yolu, Çingenelerin Rajastan’dan Endülüs’e kadar yolculuğunu müzik ve dansla tekrar gerçekleştiriyor. Lütfi Kırdar UKSS’deki gösteri pazartesi 21.00’de. Biletler Biletix’te 45-150 lira. (216) 556 98 00.

ZIRZOPSEVENLERE

Fatima Ghetto’da

Türk asıllı ama Viyana bandrollü Fatima Spar ve ekibi bugün ve yarın akşam Ghetto’da. Zirzop adlı albümünün tanıtımı için gelen Fatima folk, swing, bossa nova karışımı eğlenceli müzik yapıyor. (212) 251 75 01.

BURUKSEVENLERE

Nev Anadolu’da

Buruk sözlerin ve melodilerin adamı Nev İstanbul Anadolu Yakası, Chicago Bulls’ta. Yarın akşam 23.00’te sahne alacak olan Nev’e giriş bir içki dahil 30 lira. (216) 456 31 23

ALATURKASEVENLERE

Big Gang Balans’ta

Bilinen yabancı şarkıları alaturka versiyonda çalmasıyla tanınan Dolapdere Big Gang yarın akşam Balans’ta. Saat 22.00’de başlayacak konsere girişler 30 lira. (212) 251 70 20.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!