Evrim geçirdiler

Güncelleme Tarihi:

Evrim geçirdiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2007 00:00

Bir dönem ’sevimli çocuk’ olarak anılan Daniel Radcliffe, Justin Timberlake, Leonardo DiCaprio ve Orlando Bloom, artık seksi erkek imajının en önemli temsilcileri. İşte yıldızların geçirdikleri evrimin öyküsü.

Fotoğraflar  için tıklayın...

Martin Scorsese sağ olsun

Leonardo DiCaprio (33), 1997 yılında "Titanik"te başrol oynadığında herkes ondan ’sevimli çocuk’ diye bahsetmişti. DiCaprio’ya "Titanik"ten sonra da romantik sevgili rolleri teklif edildiği için ’sevimli çocuk’ imajından uzun süre kurtulamadı. Ünlü oyuncu, ancak usta yönetmen Martin Scorsese’nin ’sıkı dostları’ arasına girerek imajını değiştirebildi. DiCaprio, Scorsese filmleri; "Gangs of New York" (2002) ve "The Departed" (2006) ile güçlü erkek imajını kazandı.

Harry Potter kalmaktan kurtuldu

Bazıları Daniel Radcliffe’in tıpkı "Evde Tek Başına"nın yıldızı Macaulay Culkin ile aynı kaderi paylaşıp ebediyen çocuk yıldız kalacağını düşünüyordu. Ama Radcliffe (18) stratejik hareket etti, "Sin City" filminde kana susamış cool bir katili oynadı, "Equus" adlı tiyatro oyunda sahneye çıplak çıktı ve ebediyen Harry Potter olarak kalmaktan kurtuldu. Radcliffe’in imaj değişikliği o kadar başarılı oldu ki, "Harry Potter" hayranı çocukların ebeveynleri bile yakışıklı oyuncuyu protesto etti.

İmajını Britney Spears değiştirdi

Justin Timberlake (26), 14 yaşında NSYNC grubunun solistliğini yaparken pürüzsüz teni ve masum görüntüsüyle ’şeker çocuk’ sınıfına dahildi. 2002 yılında Britney Spears ile yaşadığı aşk Justin’in müzik kariyerinde dönüm noktası oldu. Justin 26 yaşına geldiğinde atletik vücudu, dans stili ve "Rock Your Body" ile "Sexyback" albümlerinde çizdiği cool imajla kadınların rüyalarını süslemeyi başardı.

Kadınların sevgilisi

Orlando Bloom (30), "Yüzüklerin Efendisi" üçlemesindeki Elf savaşçısı Legolas karakteriyle adını duyurmuştu. Ancak Bloom, Legolas karakterinde uzun sarı saçları ve sessiz duruşuyla fazlasıyla uysal erkek profili çiziyordu. Bloom’un imdadına "Karayip Korsanları" yetişti. Canlandırdığı asi denizci Will karakteri ve Kate Bosworth ile yaşadığı aşk aktörü kadınların yakışıklı prensi yapmaya yetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!