Evlilik yakın

Güncelleme Tarihi:

Evlilik yakın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2004 00:20

Muazzez Ersoy’un eski eşi İsmet Özhan, sonunda yeni sevgilisiyle ortaya çıktı. Önceki akşam Dilek adlı kız arkadaşıyla Reina’ya gelen Özhan, gecenin ilerleyen saatlerine kadar mekandan ayrılmadı. Çıkışta Dilek Hanım’la gazetecilere poz veren Özhan, çok mutlu olduğunu ve evlenmeyi düşündüğünü söyledi.

Tatile doymuyor

İlgi Gövsa tatil sezonuna hızlı girdi. Geçtiğimiz ay mavi tura çıkan, bir hafta önce Çeşme’de görülen Gövsa, şimdilerde ise Bodrum’un mavi sularında keyif yapıyor. Günlerinin çoğunu Sole De Pesca Beach’te geçiren eski manken, ay sonuna kadar Bodrum’da kalacak. Bu arada düzgün fiziğiyle dikkat çeken Gövsa’nın, boy gösterdiği plajlarda çapkın erkeklerin göz hapsinden kurtulamadığı görülüyor.

İkişer porsiyon

Yaz aylarını Bodrum’daki evinde geçiren Akrep Nalan ile uzun zamandır birlikte olduğu Alişan Çiçek, geçtiğimiz gün Göltürkbükü’ndeki Kayseri mantıcısına geldi. İkişer porsiyon mantı siparişi verildi. Akrep Nalan’ın köpeği de masaya getirilen mantıdan nasibini aldı.

Laila aşıkları

Ebru Akel ile sevgilisi Can Ateş, önceki akşam Laila’daydı. Sunuculuğunu üstlendiği kamera önü canlı yayın aşk programlarının tatile girmesiyle birlikte kendine zaman ayırmaya başlayan Akel, Bodrum’dan dönüp özlediği İstanbul gecelerinde yerini almakta zaman kaybetmemişti.

Magazinin iki güzeli

www.magazinci.com internet sitesinin 5. yıl kutlaması Laila’da yapıldı. Geceye sanat dünyasının birçok ünlü ismi katıldı. Ancak en çok dikkat çeken isim Nilay Dorsa’ydı... İnce beyaz elbisesinden iç çamaşırı görünen Dorsa, bu görüntüsüyle son zamanlarda yeni single çalışmasıyla kendinden söz ettiren Harika Avcı’yı bile gölgede bıraktı.

İşler iyi

Modacı Murat Yiğit, İtalya’daki eğitimini geçtiğimiz aylarda tamamlayıp İstanbul’a dönmüştü. Ansızın bastıran sıcaklarla birlikte de birçok ünlü sima gibi Bodrum’a kaçtı. Üstelik tatili işle birleştirmeyi de başardı ve Göltürkbükü’nde Sema Çelebi’nin geçtiğimiz yıl beach olarak hizmet veren yerinde butik açtı. Şimdilerde cemiyet hayatının ünlü simaları onun mağazasına akın ediyor. Pareo, mayo, şort, terlik gibi tüm tatil alışverişlerini ondan yapıyorlar.

Sabaha kadar eğlence

Deniz Seki sevgilisi Selim Yalın’la önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Kenan Doğulu’yu izledi. Ünlü şarkıcı bu arkadaşlıkla ilgili sorulara, ‘Benim halamın oğlu, fotoğrafın altına burada ne görüyorsanız yazın, biz arkadaşız’ diye cevap verirken, Nişantaşı’ndaki Chinise In Town’ın sahibi Selim Yalın ise sessiz kalmayı tercih etti. Çift konser sonrası ise Ortaköy’deki Mori-Red Room’a giderek eğlenceye sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!