Evleneceksen Gel bugün neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Evleneceksen Gel bugün neden yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 14:22

Evleneceksen Gel neden yok? İzdivaç programı Evleneceksen Gel, Ankara saldırısı nedeni ile iptal edildi! Star TV ekranlarında yayınlanan milyonlarca kişinin severek izlediği izdivaç programı Evleneceksen Gel'in 18 Şubat'ta yani bugün yayınlanacak olan bölümü iptal edildi. Program Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeni ile bugün yayınlanmayacak.

Haberin Devamı

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ ın sunuculuğunu yaptığı Star Tv’ nin sevilen izdivaç programı Evleneceksen Gel’ in, Ankara’ daki terör saldırısı sebebiyle bugün yayınlanacak olan bölümü iptal edildi. Programın sosyal medya hesabı üzerinden “Ankara’ da meydana gelen hain terör saldırısı nedeniyle bugün canlı yayınımız yapılmayacaktır. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’ tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun…” açıklamasını yaparak programın iptal edildiği bildirildi.

Evleneceksen Gel bugün neden yok

Programın sunucularından Seda Sayan Instagram hesabından dün yaptığı paylaşımda: “Ankara’ da yaşanan terör olayında hayatını kaybedenlere Allah’ tan rahmet, yaralılara acil şifa ve yakınlarına sabır dilerim… Hepimizin başı sağolsun… Yarın ki “Evleneceksen Gel” programımızı bu olaydan ötürü yapmayacağımızı siz değerli izleyicilerimize duyururum… Seda Sayan” notunu yayınlayarak üzüntüsünü dile getirdi.

Haberin Devamı

Seda Sayan kimdir?

Asıl ismi Aysel Gürsaçer, sahne ismi ile Seda Sayan, 30 Aralık 1961 yılında İstanbul Eyüp’ te dünyaya geldi. Şarkıcılık hayatına düğün salonlarında şarkı söyleyerek başladı. Daha sonra küçük gazinolarda çalışmaya başladı. Organizatör sevgilisi Turgut Akyüz’ ün Stardust kulübünde assolist oldu. Bir çok albüm çıkardı. Filmlerde rol aldı ve sunuculuk yaptı. Şu an Evleneceksen Gel izdivaç programında sunuculuk yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!