Evlat edinmek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Evlat edinmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2010 09:32

Haberin Devamı

Evlat edinmek istiyor

Süreyya Yalçın, geçtiğimiz hafta, Nurdan Bernard’ın organize ettiği KKTC SOS Çocuk Köyü Derneği yararına düzenlenen gecede büyük bir bağış yaptı. O gece Süreyya Yalçın’la Derviş Eroğlu, çocuklarla yakından ilgilendi, onlarla oyunlar oynayıp bir süre sohbet etti. Ziyaret sırasında evlat edinmek istediğini Eroğlu’na bildiren Yalçın’a resmi başvuru olması halinde kendisine yasalar çerçevesinde her türlü yardımın yapılacağı söylendi.


Hillside dünya basınında

Açıldığı günden bugüne dünya basınında önemli yayınlarda haber olan Hillside Su, son olarak Alman basınının en önemli yayınlarından Frankfurter Allgemeine’de geniş bir biçimde yer aldı. “Dünya bir disko topu” başlıklı haberde, otel çalışanlarının içtenliğinden, Francis Ford Coppolo’dan, Mickey Rourke’a kadar bir çok ünlünün fotoğraflarının süslediği bembeyaz koridorlardan bahsediliyor ve Lounge’un etkileyici görüntüsü vurgulanıyor.

Haberin Devamı

Erkekler kadınlar için poz verdi

Gelecek yıl 15. senesini kutlayacak Avon’un kadınların meme kanseri ile mücadelesi için başlattığı kampanya için poz veren 15 ünlü erkek Ortaköy Radison Sas Otel’deki tanıtımda bir araya geldi. Avon, meme kanseri ile mücadele kapsamında her yıl bir pembe ajanda hazırlıyor. Ünlüler de, verdikleri poz ve mesajlarla kadınlara destek oluyor.

2011 Nişantaşı

İstanbul’un en ünlü semtlerinden Nişantaşı, 2011 yılına sürprizler ve rengarenk gösterilerle hazırlanıyor. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül himayesinde önceki akşam Nişantaşı House Cafe’de bir toplantı düzenlendi. A46’nın sahibi Tuvana Büyükçınar ve Başkan Yardımcısı Monik İpekel eşliğinde sürdürülen Nişantaşı yılbaşı etkinliklerini anlatan Sarıgül, “Kentsel Tasarım Projesi kapsamında baştan aşağı yenilenen Abdi İpekçi Caddesi’nde kurulacak sahnede ve yapılacak kutlamalarda İstanbullular keyif alacak. Nişantaşı Türkiye’nin çekim merkezi olacak” dedi.

RESİMALTİ
15 gün boyunca fayton turlarının yapılacağı Nişantaşı sokaklarına çıkan Sarıgül, organizasyon ekibiyle birlikte meydandaki büyük çam ağacının altında poz verdi.


Yeni mağaza

Haberin Devamı

Habitat, Türkiye’deki ikinci mağazasını Kanyon’da düzenlediği özel bir partiyle açtı. Açılış daveti için Kanyon’a gelen konuklar “This is my Habitat” konseptiyle hazırlanan bir sergiyle karşılaştı. Sergi için Begüm Kütük&Erdil Yaşaroğlu, Bennu Gerede, Bettina Machler, İnci Türkay, Murat Pilevneli, Sibel Kutman ve Ümit Ünal’ın günler öncesinde Habitat ürünleriyle kendi beğenilerine göre tasarladıkları özel köşeler davetliler tarafından beğeniyle karşılandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!