Eve Dönüş 21. yeni bölüm fragmanında Kürşat ölüyor mu? - izle

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş 21. yeni bölüm fragmanında Kürşat ölüyor mu - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 13:58

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Eve Dönüş 21. bölüm ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Nefes kesen olayları ile izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, yine yepyeni maceralar yaşatmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini televizyon dünyasının başarılı isimlerinden Dilşad Çelebi ve Cansel Elçin’in paylaştığı, yapımcılığını Yalçın Şen’in, yönetmenliğini ise Kartal Çidamlı’nın üstlendiği dizi Eve Dönüş, 21. bölüm izleyicilerini merak içinde bırakacak gibi görünüyor.

Yayınlanan her bölümünde türlü entrikalara şahit olduğumuz Eve Dönüş dizisi bu hafta da yine nefes kesecek. Bu akşam saat 20:00’da ATV ekranlarında yayınlan dizide bakalı Leyla çaresizliklerinden kurtulabilecek mi?

Eve Dönüş 21. bölüm fragmanı izle!

Eve Dönüş son bölümde neler oldu?

İzleyiciye her bölümünde farklı heyecanlar yaşatan dizinin bu hafta ki yeni bölümü için nefesler tutuldu. Bakalım neler olacak?

Leyla, tüm mezarları kazıp Yusuf’u bulmaya çalışır. Ancak yaşadığı üzüntüye daha fazla dayanamaz ve bayılır.

Haberin Devamı

Bu sırada Aras, Şayan’a onun oğlu olduğunu söyler. Duydukları karşısında şok geçiren Şayan, gerçekleri öğrenmek için Leyla’ya sormak ister ve adamlarını Leyla’nın yanına gönderir.

Ancak Şayan'ın adamlarından önce Leyla’nın yanına gelen Oflaz, onu alıp başka bir yere götürür.

Yurtta seçtiği çocukları Taksim’e getirerek zorla dilencilik yaptırmaya çalışan Düdüklü için işler ter gitmektedir. Çocuklar bir fırsatını bularak Düdüklü’den kaçarlar.

Nalan’ın yurda teftişe geleceğini öğrenen Düdüklü, çocukları getirerek yurdu eski haline çevirir. Onları da hiç bir şey söylememeleri konusunda tembihler.

Leyla, hapishanede kızının hasretine dayanamaz ve kaçma planları yapar. Bu durumu öğrenen Kürşat ise hapishanede güvenliğin arttırılması için talimat verir.

Kızına kavuşmak isteyen Kürşat, Şayan’ın teklifi karşısında ne yapacaktır?

BAKMADAN GEÇME!