Eve Dönüş 17. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle!

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş 17. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 03:57

Sürükleyici ve sürprizlerle örülü öyküsü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Eve Dönüş dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Aras’ın kardeşi olduğunu öğrenen Leyla’yı yeni bölümde neler bekliyor? İşte yeni bölüm fragmanı ve detaylar…

Haberin Devamı

Cansel Elçin’in ‘Yusuf’ rolüne hayat verdiği, Dilşad Çelebi’nin ‘Leyla’ karakterini canlandırdığı Eve Dönüş’ün senaryosunu Ahmet Saatçioğlu, yapımcılığını Yalçın Şen, yönetmenliğini ise Kartal Çidamlı üstleniyor. ATV’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Eve Dönüş dizisi, izleyen herkesi derinden etkileyen sahneleriyle dikkat çekiyor.

Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici ve sürprizlerle örülü öyküsü, görkemli çekim mekânları ile dikkat çeken Eve Dönüş’ün 17 bölüm fragmanı yayınlandı. İşte son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı…

EVE DÖNÜŞ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Leyla, Aras'ın kendi kardeşi olduğunu öğrenince büyük bir bunalım yaşar. Vedat'ın aslında göründüğü gibi bir olmadığını anlar. Yusuf'a, Pınar olduğunu söyleyemediği için ne acısını, ne de öfkesini doğru düzgün yaşayamaz. Yusuf ise Leyla'nın sırlarından bıkmıştır. Leyla, Yusuf'un güvenini kazanabilmek için, sırrını yazdığı mektubu Yusuf'a tekrar verir. İsterse okuyabileceğini söyler. İntikam ateşiyle yanan Oflaz, Canan'ın peşinde gölge olup, hayatını karartmaya niyetlidir. Aras, babasının katilini bulmaya çalışırken, bir gece kendini kaybeder, İpek'le başları belaya girer ve hapse atılır. 

Kürşat aldığı ilaçların etkisiyle Pınar'ın hayaletiyle konuşmaya başlar. Leyla, Pınar hayattayken Elif'in okulunda her sene düzenlediği defile için şirkette yaşanan krizden dolayı nakit para bulamaz. Bunu öğrenen Canan harekete geçer. Elif'in defileye teyzesiyle değil, kendisiyle çıkmasını sağlamak için elinden geleni yapar.

Haberin Devamı

EVE DÖNÜŞ 17. BÖLÜM FRAGMANI

Eve Dönüş’ün 17. bölümü 3 Şubat saat 20:00’da ATV ekranlarında olacak. Sakın kaçırmayın! 

BAKMADAN GEÇME!