Angus Cloud neden öldü? Euphoria dizisi oyuncusu Angus Cloud kimdir, kaç yaşında? İşte oynadığı diziler ve filmler!

Güncelleme Tarihi:

Angus Cloud neden öldü Euphoria dizisi oyuncusu Angus Cloud kimdir, kaç yaşında İşte oynadığı diziler ve filmler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2023 16:03

Euphoria dizisinde "Fez" karakterine hayat veren oyuncu Angus Cloud, hayatını kaybetti. Dizinin sevilen karakterlerinden birisi olan Cloud ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki evinde ölü bulundu. Angus Cloud neden öldü? sorusu da sevilen oyuncunun hayranları tarafından merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Angus Cloud kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Haberin Devamı

Amerikalı genç oyuncu Angus Cloud ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki evinde ölü bulundu. HBO platformunda yayınlanan Euphoria dizisinde "Fez" karakterine hayat veren oyuncu, beklenmeyen ölümü ile sevenlerini yasa boğdu. Dizide Zendaya, Sydney Sweeney ve Hunter Schafer gibi oyuncular yer alıyordu. Peki, Euphoria dizisi oyuncusu Angus Cloud neden öldü?

ANGUS CLOUD KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Conor Angus veya tam adıyla Conor Angus Cloud Hickey 10 Temmuz 1998’de dünyaya geldi. Ailesi, Euphoria için kadroya alınmadan önce taşınmayı planladığı İrlanda'da ikamet etmesine rağmen Cloud, Oakland, California'dan geliyor. Oakland Sanat Okulu'nda Üretim Tasarımı Okulu'nda okudu. Brooklyn'deki Barclays Center'a yakın bir tavuk ve waffle restoranında çalışırken, Angus, kendisini dolandırdığından şüphelendiği Euphoria döküm ajanı Jennifer Venditti tarafından keşfedildi.

Haberin Devamı

ANGUS CLOUD NEDEN ÖLDÜ?

Oyuncu Angus Cloud ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki evinde ölü bulundu. Ailesi, 25 yaşındaki Cloud'un ölümünü "Bugün muhteşem bir insana veda etmek zorunda kaldık" sözleriyle duyurdu. Cloud geçen hafta babasını kaybetmişti ve ailesinin açıklamasına göre 'ruhsal sorunlarla boğuşuyordu'. Ailenin açıklamasında "Tek avuntumuz Angus'un, aynı zamanda en iyi arkadaşı olan, babasıyla yeniden buluştuğunu bilmek" denildi. Cloud'un ölüm nedeni açıklanmadı.

ANGUS CLOUD OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2021 North Hollywood Walker (Film)

2022 The Things They Carried (Film)

2022 Your Lucky Day (Film)

2019-2022 Euphoria (Dizi)

2019 The Perfect Women (Dizi)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!