Esra Erol 'Yeter' dedi, teröre lanet etti!

Güncelleme Tarihi:

Esra Erol Yeter dedi, teröre lanet etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 14:19

Esra Erol, dün akşam Ankara’da gerçekleşen hain terör saldırısı için sosyal medya hesabından lanet etti. Esra Erol, “Yeter” diyerek teröre lanet etti. İşte detaylar..

Haberin Devamı

Ünlü sunucu Esra Erol, dün akşam saatlerinde Ankara’ da bomba ile gerçekleştirilen haince düzenlenmiş terör saldırısına sosyal medya hesabı üzerinden lanet etti. Erol, mesajında teröre lanet etti ve hayatını kaybedenler için üzüntüsünü dile getirdi.

Esra Erol, dün Instagram hesabı üzerinden “ANKARA’ DA PATLAMA!” yazılı bir fotoğrafı “Lanet olsun!!!” notu ile paylaştı ve teröre lanet etti. Ardından ise siyah bir fon üzerine “YETER” yazılı paylaşımını “Ya sabrı çoktan geçtim!!! Sabır kalmadı kalbimde, dilimde lanet sözcüklerinden başka!!! Yazıkk. Rabbim acılı ailelere sabır versin Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.” notu ile yaptı. Esra Erol’ da diğer bir çok ünlü isim gibi Ankara’ da yaşanan hain terör saldırısına karşı sessiz kalmadı ve tepkisini gösterdi.

Haberin Devamı

Esra Erol Yeter dedi, teröre lanet etti

Esra Erol kimdir?

Esra Erol, 12 Mayıs 1982 yılında İstanbul’ da dünyaya geldi. Polis olan babası göçmen, annesi ise Sinop’ ludur. Ailesinin Pervin, Bihter, Filiz, Esra ve Eda isimli 5 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız Lisesi Çini Seramik Bölümü’ nden mezun olduktan sonra Açık Öğretim Fakültesi’ nden mezun oldu. Uzun yıllardır izdivaç programı sunuculuğu yapıyor. Ali Özbir ile evlendi ve iki oğlu oldu. Şu an hala izdivaç programı sunuculuğu yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!