Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 08:28

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. son bölümü ile ekranlara geldi ve dizinin yayınlanan son bölümünde hareketli anlar yaşandı. Dizinin yayınlanan son bölümün ardından izleyiciler merakla yeni bölüm fragmanını bekliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Hızır Çakırbeyli kardeşinin kaçırılması ardından yaşananların hesabını sormaya gitti. Gülmezler çetesinin yankısı yeni bölümde de sürecek gibi gözüküyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde oldukça hareketli sahneler vardı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölümde Hızır Çakırbeyli, Gülmezler çetesinin başı Enver'in babası ile görüşmeye gitti ve ondan isim istedi. Alparslan'ı vuranın ismi verilirse Hızır teklif edilen parayı vermeyi kabul etti. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde; Alparslan'ın ölümle mücadelesinin ardından yaratılmak istenen kaos ortamı İlyas'ın kaçırılmasıyla hız kazanır. Hızır Çakırbeyli'nin etrafını saran düşmanlarına yenileri eklenmiş, çember daralmıştır. Yeni belanın adı ise Gülmezler çetesidir. Kadın, çocuk diye ayrım gözetmeksizin savrulan tehditler yaşanacak kötü günlerin habercisidir adeta.

Haberin Devamı

Gülmezlerin tüm masa üyelerinden haraç istemesiyle ortam iyiden iyiye gerilir. Kaybedecek bir şeyi kalmayan Ünal Kaplan dışında herkesin sevdiklerinin hayatından endişe etmesi gereken bir döneme girilmiştir artık. Bu süreçte Hızır'ın devletle olan ilişkisini nasıl düzelteceği de en büyük merak konusudur…Gerginlikler Çakırbeyli hanesinde de devam eder. Hayriye Ana'nın attığı tokadın izi Hızır'ın yüreğinden kolay kolay silinmez. Handan ile Ceylan'ın öfkesi, ailesini bir arada tutmaya çalışan Meryem'in önünde bir duvar gibidir. Ayşen'in öğrendiği gerçekler ise herkesi derinden sarsacak bir olaya neden olacaktır...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Alparslan'ın vurulması ile birlikte karışan süreç daha da kötüye gitmeye devam ediyor. Hızır Çakırbeyli evinde tutuklanmayı beklerken, çocuğunun elinden alınması dizinin seyrini tamamen değiştirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli ve ailesini zor günlerin beklediği açıkça görülüyor.

Alparslan'ın ölmemesi fakat peşinden gelen büyük kaos herkesi etkilerken, Davur ve Ünal arasında yaşanan hesaplaşma da her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor. Alparslan'ın, amcası Hızır tarafından vurulmadığı ortaya çıkmasına rağmen, bu olayı kimin gerçekleştirdiği aranıyor. Bu arada süren kaosta artarak devam ediyor. Gülmezler çetesinin hedefinde tüm masa üyeleri ve aileler var. Kadınlar ve çocukların tehlikede olduğu bu dönemde Hızır Çakırbeyli olayları çözmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!