Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Alparslan ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Alparslan ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2016 09:24

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında yaşananlar izleyenleri hayrete düşürdü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır Çakırbeyli'nin yeğeni Alparslan'ı vurması ve peşinden gelen süreç şok etkisi yarattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında da Alparslan'ın ölmüş olma ihtimali yoğun şekilde kendini hissettiriyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan son bölümü hayranlarını merakta bıraktı. Dizinin son sahnesinde Alparslan'ın amcasının kurşunu ile vurulması ve bir anda yere yığılması dizinin final sahnesine damga vurdu. Özellikle sosyal meydayda tahminlerini dile getiren dizinin takipçileri Alparslan'ın ölmüş olabiliceğine ihtimal veriyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 43. bölüm fragmanıdna başka neler yaşanıyor?

Dizinin son bölümünde bir çok olay yaşanmasına rağmen gündem Alparslan'ın öldürülmesi kararı oldu. Yeğeni Alparslan'ın yıllardır kayıp olan annesi ile görüşüyor olduğunu öğrenen Hızır, birde Alparslan'ın dayısının derin devletin başında olduğunu öğrenince kendisine ihanet edildiğini söyledi. Alparslan'ın yaşanan olayların ardından bunları Hızır'dan sakmalası ve en sonunda dayısının da derin devletin başı oluşu bardağı taşıran son damla oldu.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın final sahnesine damga vuran an ise Alparslan'ın Hızır Çakırbeyli tarafından vuruluyor oluşuydu. Peki şimdi ne olacak? Alparslan aldığı kurşun ile ölecek mi? Yoksa bu olayı ağır yaralı olarak atlatacak mı? İşte yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı?

Hızır Çakırbeyli hayatının en büyük darbesini kardeşinin en mutlu gününde alır. Nihayet yeğeni Alparslan'la ilgili tüm bilinmeyenler su yüzüne çıkmıştır. Yüzleştiği bu acı gerçekler neticesinde bir karar almak zorunda kalır. İhaneti hazmedemeyecek olan Hızır'ın kestiği ceza, karşısındaki canından da olsa, yine ölümden yanadır. Peki, Alparslan bu ölüm kalım savaşında İlyas'ın ona tanıdığı hakkı hangisinden yana kullanacaktır. Ölümden mi, kalımdan mı?

Hızır'ın eski aşkı ortalığı karıştırıyor

Meryem ve Hızır'ın aşkı başlarına gelen son olayla bir kez daha sınanmıştır. Düşmanlarının yapmak istediklerinin aksine, her felaketten sonra birbirlerine daha sıkı sarılır Çakırbeyli çifti. Aile biraz olsun toparlandığında sıra yarım kalan bir meseleyi halletmeye gelir. İlyas ve Esra'yı evlendirmeye… Beklenen düğünün gecesinde gelişen olaylar ve karşılaşılan acı sürprizler herkesin tadını kaçıracaktır. En çok da Meryem'in... Hızır'ın eski aşkı Ceylan'ın ortaya çıkması onun için tehditlerin en büyüğüdür. Birbirlerinin arkasından iş çevirmekten geri duramayan masa üyeleri bu kez birlik olup ortak düşmanlara karşı savaş açacaklardır. Hainlerin cezası kesilirken Alparslan'ın büyük sırrının ortaya çıkması da an meselesidir. Hızır Çakırbeyli'nin ihanetin hiç bir türlüsüne tahammülü yoktur. O'nun kurallarına göre "ihanet eden ölür".

BAKMADAN GEÇME!