Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27. bölüm için nefesler tutuldu! - izle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27. bölüm için nefesler tutuldu - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 09:45

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başına gelecek felaketlerden habersiz olan Hızır, Victor ile anlaşmamakta ısrarlıdır. Hızır’ın bu kararı, masada savaşı başlatacaktır. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ve detayları…

Haberin Devamı

Atv ekranların reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 27. yeni bölümü ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Nefes kesen sahneleri ile heyecanın bir an olsun dinmediği dizinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Bakalım yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın yer aldığı Salı akşamlarının vazgeçilmezi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü izleyicilerin merak konusu oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27. Bölüm Fragmanı

İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27. bölüm gelişmeleri

Geçtiğimiz hafta Ünal’a kurulan tuzak sahnesiyle sonlanan dizide bu hafta başına geleceklerden haberi olmayan Hızır, Victor ile anlaşmamakta kararlıdır.

Haberin Devamı

Ünal Kaplan’a hazırlanan tuzak iki masa arasında savaşı başlatan son hamle olmuştur. Devlet, Hızır ve Viktor’un uzlaşması gerektiğini savunurken, Hızır ise başına gelecek felaketten habersiz bu kararı kabul etmez.

Masada kalanlar Viktor ve Bülent’in tehdidi altındadır. Bülent olarak masada varlığını gösteren aslında Mahmut’tur. Mahmut’u tek amacı kimliğini gizleyerek Nurten aracılığı ile Hızır’ın yanına sızmaktır.

Öte yandan Meryem’in boşanmakta kararlılığı devam etmektedir. Hızır, Meryem ile Nazlı arasında kalmıştır. Hızır’ın Meryem ile boşanma kavgaları devam ederken Nazlı ile araları açılmıştır. Meryem, ne kadar çok sevse de Hızır ile boşanmaktan vazgeçmeyecektir.

BAKMADAN GEÇME!