Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 23. bölümünde Hızır yıkılıyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın 23. bölümünde Hızır yıkılıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 09:41

Televizyon ekranlarının reyting rekortmeniz dizisi “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” geçtiğimiz hafta yayınlanan 22. bölümü ile izleyenleri yine ekranları karşısında kilitlemeyi başardı. Seyircilerin aklında ''Alparslan öldü mü?'' sorusunu bırakarak biten dizinin son bölümünden sonra şimdi de 23. bölümünde neler olacağı merak ediliyor. İşte; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 23. bölüm fragmanı izle...

Haberin Devamı

Her hafta Salı akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. bölümünde Çakırbeyli ailesi şoke eden bir gelişme ile adeta yıkılacak. Hızır Çakırbeyli'nin intikam yeminleri edeceği yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde..

Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır gibi güçlü oyuncuların paylaştığı dizide, izleyenleri heyecan dolu sahneler bekliyor. İşte detaylar…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. Bölüm Fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. Bölümde Neler Olacak?

Heyecan yüklü sahnelerin yaşanacağı “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” da tansiyon yükseliyor. Alparslan’ın intikam ateşi ile yaptığı planlar, kaçırılması ile birlikte tüm Çakırbeyli ailesini de felakete sürükler.

Haberin Devamı

İddialı sahnelerin ardı arkası kesilmeyeceği bir bölüm ile izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” da Çakırbeyli ailesinin erkekleri yaşanılanlara dur demek için harekete geçer. Tüm bunlar olup biterken Çakırbeyli kadınları da evde endişe içerisinde beklemektedirler. Hızır, yeğeni Alparslan’ı düşmanlarının elinden kurtarabilecek mi? Çakırbeyli ailesi bir cenaze daha mı yaşayacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam, saat 20:00’de ekrana gelecek olan 23. bölümde.

Merakla beklenen “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” 23. bölümü ile bu akşam, saat 20:00’de ATV ekranlarında.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. Bölümde Neler Yaşandı?

Alparslan’ın dinmek bilmeyen acısı ve intikam ateşi, başına büyük işler açar. Kurduğu intikam planları neticesinden düşmanları tarafından kaçırılmasıyla birlikte Çakır ailesini de büyük endişe kaplar. Zira Çakır ailesinin bir cenaze daha kaldıracak tahammülü yoktur.

Çakır, yeğeninin başına gelenlerden kendisini sorumlu tutar. Kimsenin bir kan kaybına daha tahammülü kalmamıştır.

Bütün olan bitene rağmen Meryem boşanma kararından geri adım atmaz. Hızır'a dava açmak için tuttuğu avukat Özgür tesadüfen Yaren'in eski bir arkadaşı çıkar. Böylece Nazlı tüm dava sürecini takip edebilecektir. Bu tesadüf Nazlı'nın lehine mi yoksa aleyhine mi olacaktır?

BAKMADAN GEÇME!