Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 22:11

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin sevilen dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Hızır Çakırbeyli ve Alparslan'ın Sibiryalı ile görüşmesinden sonra dizideki tansiyon da iyice yükseldi. Peki; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm tüyoları ve fragman...

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Merak ettiklerinize haberimizden göz atabilirsiniz.

Heyecanın bir an bile dinmediği, iki kadın arasında kalan bir mafya babasının yaşadıklarını ve ailesini ilginç bir senaryo ile gözler önüne seren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Kenan Çoban, oyuncu kadrosunda ise Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu, Hakan Karsak, Tuna Orhan, Hakan Karahan, Müjde Uzman, Yunur Emre Yıldırımer gibi usta isimler bulunuyor.

Gerek senaryosu gerek muhteşem oyuncuları ile reytinglerdeki başarısı ile zirvedeki yerini koruyan sevilen dizide izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği yeni bölüm bu akşam ekranlara geldi. Alparslan’ın intikamına, iki kadın arasında kalan Hızır’ın çaresizliğine tanık olduğumuz dizi muhteşem bir final ile 21. Bölüm bitirdi. Şimdi de dizinin yeni bölümü merak edilmeye başlandı. İzleyicilerin en çok sorduğu soru ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Salı akşamlarını vazgeçilmezi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın merakla beklenen 22. Bölüm fragmanı yayınlandı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 22. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21. Bölümde neler oldu?

Başrollerini Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır'ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile bu akşam izleyicisi ile buluşuyor. Entrikalı, nefes kesen olayları ile heyecanın bir an bile durmadığı dizide bu akşam Ünal, Alparslan’ı veliahtı ilan eder. Uzun yıllar boyunca süregelen kan davasını Alparslan’ın eline bırakmış olur. Gözünü karartan Alparslan ise Sibiryalıyı öldürmek için yemin eder ve fidanlığa topladığı ekibi kendi safına çekmek ister. Ancak hesaba katmadığı birşey vardır. Toplananlar Hzır’a sonsuz bağlıdır ve Hızır’a bir şey olursa onu vuracaklarını söylerler. Ancak Aplarslan, konuşarak Hızır’ın ve ailesinin zarar görmeyeceğini garanti ederek üyeleri ikna eder. Tüm planını Hızır’a anlatan Alparslan, amcasının da onayını aldıktan sonra operasyona başlar.

Haberin Devamı

Diğer yandan Hızır ise bu kez iki kadın arasında kalmıştır. Nazlı kartlarını açık oynama yönünde bir tutum sergilerken Meryem ise boşanmakta kararlı olduğunu ortaya koyar. Tüm bunlara rağmen Hızır, bir karar vermek zorundadır.

BAKMADAN GEÇME!