Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Yolları

Güncelleme Tarihi:

Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Yolları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 10:13

Eski sevgilinizi tekrar geri kazanmak istiyorsanız, özlüyorsanız ve hala çok seviyorsanız eğer onu geri kazanmanın ince tüyolarını sizler için hazırladık.

Haberin Devamı

HATANI KABUL ET VE BİR DAHA YAPMAYACAĞINA İKNA ET

İlişkinin bitmesi ile birlikte kendini hırpalayan taraf sensen ve ona türlü oyunlar yaparak onu görmeye çalışıyorsan muhtemelen senin yaptığın bir hata sonucu ilişki bitmiştir. Bu durumda yapman gereken en önemli ve etkili davranış hatanı kabul etmek olacaktır. Hatanı kabul edip bir daha onu bu durumla karşılaştırmayacağına ikna etmelisin.

KONUŞURKEN ONU SUÇLAMAYI TERCİH ETME

Eski sevgilinle hatanı telafi etmek için yapacağın konuşma da kesinlikle onu suçlamaktan kaçın. “Ama sen de…” gibi kelimeler ile cümleye başlama. Unutma bu konuşmayı kendi hatanı düzeltmek için yapıyorsun. Onu suçlayarak onun savunmaya geçmesini sağlarsın ve istediğin durumdan uzaklaşırsın.

DEĞİŞEBİLECEĞİNİ ONA İNANDIR

Herhangi bir konuda senin davranışından şikâyetçi olduğunu söylemişse ve sen bu konuda hala bir şey yapmıyorsan gerçekten artık değişmelisin. Sevdiğin kişi için fedakârlık yapmak budur işte. Ona değişeceğini söyleme, değiştiğini göster. Bu durum onun sana olan güvenini sağlamaya başlamasına sebep olacaktır.

ONA ZAMAN VER

Haberin Devamı

Eski sevgilinle küçük adımlar atıyor oluşunuz birden eskisi gibi olacağınız anlamına gelmiyor. Bu durum için ona zaman vermeyi ihmal etme. Unutma, seninle tekrardan aynı yola çıkmaya başladıysa bu seferki adımların yavaş ve sağlam olması ilişkiniz için daha sağlıklı olacaktır.

ONUN SEVDİĞİ KİŞİ OLDUĞUNU HATIRLAT

Eski sevgilinin senin en çok hangi yönünü sevdiğini senden iyi kimse bilemez. O yönlerini ona hatırlat ama bu durumu çokta gözüne sokma. Her şeyin tadında olması sizin ilişkiniz için de yeni bir tat olacaktır. Sevdiği yönlerini görünce, eski ve mutlu günlerinizi hatırlayacaktır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!