10 çarpıcı gerçek ile erkekler

Güncelleme Tarihi:

10 çarpıcı gerçek ile erkekler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 21:19

Kadınlar ve erkekler arasında farklar olduğu bilinmektedir. Ancak erkekler hakkındaki çarpıcı gerçeklere şaşıracaksınız.

Haberin Devamı

-Erkekler ve kadınlar hakkında pek çok araştırma yapılmakta ve iki cins arasındaki farklar her zaman tartışma konusu olmaktadır. Ancak listemizde yer alan 10 çarpıcı gerçek ile erkekler hakkında bildiklerinizi unutacaksınız...

-Kadınlar, erkeklerin her ne kadar kilo aldıklarında kendilerini terk edeceklerini düşünseler de, erkeklerin büyük çoğunluğu, aşırı kilo alsalar bile sevgilileri ile birlikte olmaya devam etmektedir.

-Hamilelik sürecinde sadece kadınların hormonlarında değişiklikler olduğu zannedilse de eşlerinin hamilelik süreçlerinde erkeklerin de hormonlarında değişiklikler olduğu gözlenmektedir.

-Erkekler hakkında çarpıcı gerçeklerden biri de yaklaşık %96’sının hayattaki amacının evlilik olmasıdır.

-Bir diğer çarpıcı gerçek ise, zayıf erkeklerin intihar etme oranının şişman erkeklere oranla daha yüksek olmasıdır. Şişman erkeklerin intihar etme ihtimali %42 oranla daha düşük.

-İşe giderken eşine hoşça kal öpücüğü veren erkeklerin ise eşine hoşça kal öpücüğü vermeyen erkeklerden daha fazla kazandığı diğer bir çarpıcı gerçektir.

-Erkeklerin %46’sı sevgililerin vücutlarında yüzlerini %25 ise göğüslerini beğeniyor.

-Sanılanın aksine erkeklerin %51’i eşlerinin veya sevgililerinin kendilerinden daha fazla para kazanmasını dert etmemektedir.

-Kadınların günlük kullandığı kelime sayısı günde yaklaşık 20-25 bin iken erkeklerde bu oran sadece 7-10 bin arasındadır.

-Yaşanabilecek olası bir ayrılığın kadınları çok fazla etkilediği düşünülür. Ancak sanılanın aksine erkekler hakkında çarpıcı gerçeklerden biri de burada ortaya çıkıyor. İlişki sorunlarının erkekleri daha çok meşgul etiği ve ayrılık acısının erkekler üzerinde çok daha acı verici olduğu kabul edilmektedir.

-Erkekler fiziksel olarak her ne kadar kadınlardan çok daha üstün görünse de kadınlara oranla ağrıya dayanma güçleri çok düşüktür. Basit bir baş ağrısı bir kadın için sıradan olabilir fakat bir erkek için oldukça zor bir hale gelebilmektedir.

BAKMADAN GEÇME!