Engin denizlere açılmadan güzeli bulamazsın

Güncelleme Tarihi:

Engin denizlere açılmadan güzeli bulamazsın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2013 00:00

Yolda karşınıza fırtınalar çıkabilir ama hedefe varmanın keyfi başkadır

Haberin Devamı

Risk heyecanını bana anlatan en güzel cümle şudur: “Gemiler limanda güvendedir ama hiçbir gemi bunun için inşa edilmemiştir.” Gemiler engin denizlere açılmak için demir almadan, daha güzel diyarları bulamazlar. Yolda karşımıza fırtınalar çıkabilir ama hedefe varmanın keyfi, limanda durmakla kıyas bile edilemez. 10 Nisan 11.35’te oluşan Koç burcunda yeniay sonrası, fırtınaları göze alıp ilerlemek, bize yepyeni bir hayat kazandırabilir. Mars ve Venüs ile doğrudan etkili olan yeniay, çarşamba günü sonrasında, bizi durduran şeyleri yıkıp geçeceğimizi söylüyor.

Pazartesi ve salı:

Düşünmek ve hayal kurmak için en doğru gün. Kendi içimizde planlar yapıp, hazırlıklara başlayabiliriz. Ama he rşeyin gizli kalması, genel duyuruların yapılmaması uygun olacaktır. Kendimizle ilgili verdiğimiz kararlar varsa, bugünlük saklı tutalım. Hayatımızda çok fazla yük taşıyorsak, yeniay sonrasında gelecek güzelliklere yer açmak için, artık işe yaramayanları atalım. Bazı görevler, projeler, bize değer katmayan ve bizi geliştirmeyen sorumlulukları kendi isteğimizle bırakalım.

Çarşamba:

Haberin Devamı

Bugün öğlene doğru oluşan Koç burcunda yeniay, kendimizi her şeyden fazla düşünmemizi sağlayabilir. Yapıcı yönde, kendimizi sevmek, incitmemek ve iç sesimize kulak vermek adına, öğleden sonra atacağımız adımlar son derece değerli. Hırs, rekabet, dayatma, telaş gibi sevgiden gelmeyen duyguların zararı olacağını hiç unutmayalım. Kısa vadede kazanmış görünsek de sonuç bizi rahatlatmayacaktır.

Perşembe:

Şimdi rahatça yeni işlere girişebiliriz. Yerimizde durmamıza imkân yok. Koşullar sürekli hareket halinde olmamızı sağlayacak. Eğer net bir hedefimiz varsa, enerjimizi kanalize etmemiz çok daha kolay olur, yoksa sadece yoruluruz. İş başvuruları yapmak, teklifte bulunmak için son derece uygun şartlar içindeyiz.

Cuma:

Son üç gündür bazı konulardaki acelecilik, yerini sakin ve huzurlu bir havaya bırakıyor. Hareketliliğimiz devam ederken, daha temkinliyiz. Hesap kitap yapıp, bodoslama daldığımız işlerin sağlamasını yapmak için şartlar uygun. Para konularında sağduyulu karar verebiliriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!