Engelliler artık üretime geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Engelliler artık üretime geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2005 13:25

Bedensel engelli dostlardan bize bir mesaj var. Geçen bayram, sayenizde 25 tekerlekli iskemleyle destek verdiğimiz Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Bey dostumuz bir basın duyurusu göndermiş, ben de size aktarıyorum. Önemlidir...

Sayın Serdar DEVRİM

Ülkemizdeki engelli vatandaşlarımızın içinde bulundukları güçlükler malumunuzdur.

Bu zorlukları aşmak ve toplumun bir parçası olan engelli kardeşlerimizi hayatın içine katmak için 1993 yılından beri gayret eden derneğimiz, bu zor mücadelesinde pek çok başarılara imza atmış ve bunun mükâfatı olarak da 80’i devlet ödülü olmak üzere, 300’e yakın ödül almıştır. Ülke çapında gösterdiğimiz bu başarılar çok dar bir alanda ve çok zor koşullarda kazanılmıştır.

Derneğimiz yeni dönem anlayışında ülkemizdeki engelli dünyasına güç ve moral katmak amacıyla bir büyük proje daha geliştirmenin onurundadır.

Ülkemizde artık engelliler üretime geçiyor temasıyla Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği İktisadi Şirketini kuran derneğimiz, ilk aşamada dernek genel merkez binamızın önünde bulunan arsayı, engelli kardeşlerimiz yararına Pazaryeri yapmayı planlamıştır.

Pazaryerinde satışa sunulacak ürünlerin bir kısmını engelli aileleri üretip, kendi bütçelerine kaynak sağlayacak, hem de siz değerli gönül dostlarımızın katkılarıyla ürün yelpazemizi genişletip, pazarımızı daha zengin hale getirirken, satışlardan elde edilecek gelirlerle daha çok ihtiyaç sahibi engelli kardeşimize destek olmayı planlıyoruz.

Haftanın 6 günü açık olacak Pazaryeri projemize katkılarınızı beklemekteyiz.

İhtiyaç duyulan Ürünler: Kupa, Biblo, Anahtarlık, Cam eşyalar, Hediyelik eşyalar, Mum, Kalemlik, Kalem ve her türlü malzeme katkısı olabilir.

HAYATLA OLAN MÜCADELEMİZE DESTEK OLUN

Saygılarımla,

Kemal DEMİREL
Genel Başkan

BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ
Dragos, Yalı Mah. Orhangazi Cad. Menekşe Sok. No:6
Cevizli /Kartal /İSTANBUL
Telefon: 0 (216) 370 81 66 (pbx) Faks 0 (216) 459 87 28
www.bedd.org.tr e - mail : bedd@bedd.org.tr

Derneğimiz Bakanlar Kurulu’nun 11.07.2003 gün ve 2003/5912 Sayılı kararı ile Kamu Yararına kabul edilmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!