En vefalısı Mahsun Kırmızıgül çıktı

Güncelleme Tarihi:

En vefalısı Mahsun Kırmızıgül çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2006 00:00

Prestij Müziğin kurucusu Hilmi Topaloğlu anısına düzenlenen iftar yemeğinde bir dönemler aynı çatı altında çalışan ve büyük emekler verdiği Özcan Deniz ile Alişan katılmazken, en vefalı sanatçı olarak davete katılan Mahsun Kırmızıgül geceye damgasını vurdu. Usta sanatçı Adnan Şenses ile Aslı Hünel gibi isimlerin de yer aldığı iftar yemeğinde Hilmi Topaloğlu için dualar okundu.

Haberin Devamı

Prestij müziğin kurucusu Hilmi Topaloğlu anısına eşi Semiha Topaloğlu, oğulları Okan ve Gürkan Topaloğlu ile birlikte önceki akşam eşinin eski dostlarına bir iftar yemeği düzenledi. Tophane'deki Fasuli Restaurant'ta düzenlenen iftar yemeğine Hilmi Topaloğlu'nun büyük emek verdiği sanatçılardan Özcan Deniz, Alişan ve kardeşi Mustafa Topaloğlu katılmazken en vefalı isim olarak Mahsun Kırmızıgül davete katılarak eski patronunu unutmamış olduğunu gösterdi. Mustafa Topaloğlu, iftar yemeğine gelmezken, oğlu Çağlayan Topaloğlu, amcasının iftarında hazır bulundu.

En vefalısı Mahsun Kırmızıgül çıktı

Haberin Devamı

Bu arada iftar yemeğinde çok kısa kaldığı dikkatlerden kaçmayan Mahsun Kırmızıgül, diğer sanatçı arkadaşlarının gelmeyişi konusunda herhangi bir yorum yapmaktan kaçındı. Adnan Şenses ise yemeğe katılmayan Alişan ve Ö

/images/100/0x0/55eaa6b7f018fbb8f88df669
zcan Deniz`in davet edilmemiş olabileceğini söyledi. Ancak Topaloğlu`nun eşi Semiha Topaloğlu herkesi davet ettiğini söyleyince, Adnan Şenses gelmeyen sanatçılara sitem etti. `Tüm sanatçıların mutlaka burada olmaları lazımdı` diyen Şenses, `Kızıyor musunuz?` sorusuna ise `Hayır kızmıyorum. Ben abileri olarak gelmemelerine kızmıyorum. Onları kendi düşüncelerine bırakıyorum` diye konuştu.

Eşinin hayatını kitap olarak yazdı

Semiha Hanım iftara gelmeyen Özcan Deniz, Alişan ve Haluk Levent için; "Asla affetmiyorum. Onlara hakkımı da helal etmiyorum. Çünkü bu insanlar vefasız insanlar. Özcan Deniz yaklaşık 2.5 yıl bizim evimizde kaldı. Onun iç çamaşırlarını bile ben yıkıyordum, bunları ne çabuk unuttu" dedi. Bu arada Semiha Topaloğlu eşi Hilmi Topaloğlu nun hayatını konu alan bir kitap yazdığını da sözlerine ekledi..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!