Efsanenin vedası

Güncelleme Tarihi:

Efsanenin vedası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2011 16:43

Dünyaca ünlü İngiliz grup Judas Priest, jübile turnesi kapsamında İstanbul’da konser verdi. Gecede hard rock devi Whitesnake de sahne aldı.

Haberin Devamı

HEAVY metalin efsane gruplarından Judas Priest, jübile turnesi “Epitaph Tour” kapsamında İstanbul’a geldi. İngiliz grup, önceki akşam Maçka Küçükçiftlik Park’ta konser verdi. Gecenin açılışını Malt ve Pentagram grupları yaptı. Gecede hard rock devi Whitesnake de sahne aldı. “Best Years”, “Give Me All Your Love”, “Love Ain’t No Stranger” gibi hit şarkılarını seslendiren Whitesnake, bir saatlik konserini “Still of the Night” ve “Soldier of Fortune” ile noktaladı. Whitesnake’in ardından kariyerlerinin finalini görkemli bir dünya turnesiyle kutlayan Judas Priest sahneye çıktığında, konser alanındaki coşku da zirveye tırmandı. Grup, 130 dakika süren konserde 21 şarkı seslendirdi. 45 yıllık grubun solisti Rob Halford, gecenin sonunda sahneye motosikletle çıktı ve Türk bayrağını öptü.

Müziğimiz, biz ölünce biter 

Rob Halford, konser öncesinde düzenlenen basın toplantısında bu turnenin grubun sonu olmadığını açıkladı: “Veda turundayız diyoruz ama bir albüm daha çıkarma aşamasındayız. Bundan sonra önemli organizasyonlar ve festivaller dışında sahne almayacağız. Yani bu turne, grubun sonu değil. Hepimiz solo ve başka projelerde yer alabiliriz. Bizler müzisyeniz. Müziğimiz ancak biz ölünce biter” dedi.     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!