Efsaneler hortladı

Güncelleme Tarihi:

Efsaneler hortladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2007 12:49

Boşuna dememişler “Taklitler asıllarını yaşatır” diye… Bir zamanların unutulmayan efsane yıldızları, taklitleriyle varlıklarını sürdürmeye devam ediyorlar. İşte nostaljik akımlardan ilham alan ünlüler…


EFSANELERİN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



Marilyn Monroe: 50’lerin sarışın bombası popülaritesini hala koruyor desek yeridir. Platin sarısı kabarık saçları ve kırmızı dudaklarıyla kimlere ilham verdiğini tahmin etmek hiç de zor değil.

Genç kızken odasındaki tüm duvarların Marilyn Monroe posterleriyle dolu olduğunu söyleyen Gwen Stefani, arada bir saçlarını mavi ya da pembe yapsa da platin sarısından asla vazgeçemiyor.


Bettie Page: İlk çizgi film kahramanı Betty Boop, 50’li yılların meşhur pin-up kızı Betty Page’den esinlenerek yaratılmıştı. Günümüzde onu örnek alarak tarzını oluşturanların sayısı da az sayılmaz.

Dita Von Teese, Bettie Page’i ‘iyi kız’ ve ‘kötü kız’ın harika bir kombinasyonu olarak görüyor ve özellikle Bettie’nin saç modelinin birebir aynısını kullanıyor.

Brigitte Bardot: Kabarık saçları ve bol eye-liner’lı gözleriyle 60’larda yeni bir trend yaratan Brigitte Bardot, günümüzde hem saç hem de makyaj modasına hala yön vermeye devam ediyor.

Saçına 20 cm’lik kaynak yaptıran Eva Mendes’in yüz hatları zaten Brigitte Bardot’ya benziyor ama yaptığı koyu göz makyajıyla bu benzerliği pekiştirmeyi de ihmal etmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!