DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2013 00:00

Haberin Devamı

Bin Ladin Operasyonu
Yönetmenliğini Kathryn Bigelow’un üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Jason Clarke, Reda Kateb, Jessica Chastain, Kyle Chandler, Jennifer Ehle var. 11 Eylül’ün katilleri Amerika halkında yeni bir korku ve nefret psikolojisinin doğmasına neden oldu. Aynı zamanda bu olay, katillerin dahil olduğu organizasyon olan El Kaide ve başlarındaki Bin Ladin’in peşine düşülmesinin de başlangıcı oldu... Oscar ödüllü yönetmen Kathryn Bigelow, bu zamandan Bin Ladin’in ölümüne kadar yaşanan zamanın kronolojik olarak altını çiziyor.


Meleklerin Payı
Yönetmenliğini Ken Loach’un üstlendiği yapım, bir grup serseri arkadaşın acı-tatlı komedi hikâyesini anlatıyor. Kız arkadaşı Leonie doğum yaptıktan sonra, oğlu Luke’u kucağına alan Robbie, ona kendisiyle aynı kaderi paylaşmayacağının sözünü verir. Zira hapse atılmaktan kıl payı kurtulmuştur ama bir kamu hizmetinde çalışması gerekmektedir. Filmin başrollerinde Paul Brannigan, John Henshaw ve Gary Maitland yer alıyor.

Haberin Devamı


Vikingler Efsanesi Thor
Yönetmenliğini Oskar Jonasson, Toby Genkel ve Gunnar Karlsson’un üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Justin Gregg, Paul Tylak, Liz Lloyd gibi isimler var. Dünyanın en güçlü silahı Ezici Çekiç şans eseri Thor’un eline düşer ve en iyi arkadaşları için kötülere karşı gelmek zorunda kalır. Çekiçli yenilmez Thor’un animasyon versiyonu olan film, çizgi film Thor’un güçlü ve kötü bir kraliçeye karşı mücadelesini anlatıyor.


Araf
Zehra ve Olgun; bir otoban üstünde kurulu, devasa bir benzin istasyonunda hiç değişmeyen bir monotonlukta sanki bir gün hayatlarının birdenbire değişeceği beklentisi ve hayaliyle yaşar. Bir gün aniden gerçekleşen bir şey onları arafta kalmaktan çıkarabilecek mi? Yeşim Ustaoğlu’nun yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül, Özcan Deniz, Barış Hacıhan ve Nihal Yalçın var.


Paranormal Activity 4
Henry Joost ve Ariel Schulman’ın yönettiği filmin kadrosunda Katie Featherston, Kathryn Newton ve Matt Shively gibi oyuncular yer alıyor. Katie’nin yeğeni Hunter’la birlikte ortadan kaybolmasının ardından geride hiç kimse kalmamıştır. Beş yıl sonra Katie gizemli bir erkek çocuğuyla, içinde müthiş bir şeytani öfke taşıyarak kendine yeni kurbanlar bulmak üzere geri döner.

Haberin Devamı


Şeytanın Evi
Ti West’in yönettiği filmin kadrosunda Tom Noonan ve Jocelin Donahue var. 1980 yılında Samantha Hughes isimli genç bir kız, çocuk bakıcılığı yapmak için okul panosunda asılı bir ilana başvurur. Şehirden uzak bir ormanın içerisindeki çalışacağı eve tam da ay tutulmasının olduğu gün giden Samantha, evde yalnızca yaşlı ev sahiplerini bulur. Ortada bakılacak bir çocuk yoktur. Ürkütücü yaşlı çift bir şeytan ayini düzenlenmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!