DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2013 00:00

Haberin Devamı

Lanetli Ruh
Carles Torrens’ın yönettiği filmin başrollerinde Michael O’Keefe ve Ellen Keegan var. Eşinin ölümünden sonra çocuklarıyla yeni bir eve taşınan Alan, evde yalnız olmadıklarına dair işaretler fark eder. Çocuklarının hayatından şüphe duymaya başlayan Alan, evde araştırma yapmaları için eve doğaüstü olaylarla ilgilenen bir ekip çağırır. Ekibin üç gün süren çalışmaları süresince tüyler ürpertici görüntüler ve gerçekler ortaya çıkacaktır.

Görünmeyen
Yönetmenliğini Todd Lincoln’un üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Sebastian Stan ve Ashley Greene gibi oyuncular var. Paranormal varlıkların insan beyni tarafından yaratıldığı inanan bir grup genç, doğaüstü varlık yaratmayla ilgili bir deney yapar. Deney kötü sonuçlanır. Yıllar sonra genç çift Kelly ve Ben yeni evlerinde korkutucu durumlar yaşamaya başlarlar. Çaresizlik içinde, sorunun sadece ev olmadığını düşünerek paranormal uzmanından yardım isterler.

Haberin Devamı

Sokak Dansı 4: İsyan
Scott Speer’ın yönettiği Sokak Dansı serisinin son filminde Emily profesyonel dansçı olma hayalleriyle Miami’ye gelir ve burada kendilerine ‘The Mob’ diyen dans grubunun lideri Sean’a aşık olur. Zengin bir iş adamının The Mob’un yaşadığı tarihi mahalleyi ele geçirmek istemesi üzerine Emily, Sean ve The Mob’la bir araya gelerek dans gösterilerini bir isyana çevirmelidir. Filmin başrollerinde Kathryn McCormick ve Ryan Guzman var.

Miss Bala
Başrollerini Stephanie Sigman ve Irene Azuela’nın paylaştığı film, güzellik kraliçesi olmanın hayalini kurarken kendisini Meksikalı uyuşturucu kaçakçılarının elinde bulan genç kadın Laura’nın hikâyesini anlatıyor. Filmi Gerardo Naranjo yönetti.

Esaret
8 yıl tutsaklıktan sonra Gaelle birdenbire kendisini kaçıran Vincent tarafından serbest bırakılır. Yeni özgür hayatı ona farklı bir bakış açısı sağlar. Filmde, kurban ve onu kaçıran kişinin arasındaki uzun süreli ilişkiden, şaşırtıcı şekilde şefkatli ve hatta kafa karıştırıcı bir sevginin ortaya çıkışı anlatılıyor. Frederic Videau’nun yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Agathe Bonitzer, Helene Fillieres ve Reda Kateb gibi oyuncular var.

Haberin Devamı

Çifte Soygun
Rob Minkoff’un yönettiği filmde, Tripp Kennedy kapanma saatine yakın bir bankaya girer ve birden ortalık karışır. İki farklı çete aynı anda bankayı soymaya çalışmaktadır. Banka çalışanlarıyla müşterileri rehin alan iki çete bir yandan kavga ederken bir yandan da bankayı soymaya çalışmaktadır. Tripp, kısa sürede ters giden bir şeyler olduğunu anlar. Bu karşılaşma basit bir tesadüften ibaret değildir. Filmin başrollerinde Ashley Judd ve Patrick Dempsey var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!