DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2012 00:00

Haberin Devamı

Ölüme Bir Bakış

John Glen’in yönettiği filmde Ajan 007 James Bond (Roger Moore), endüstri patronu Maz Zorin’in (Christopher Walken) hedeflerine ulaşmasını engellemek için zamanla yarışmak zorundadır. Zorin, dünya mikroçip pazarını ele geçirmek için Silikon Vadisi’ni büyük patlamalarla yok etmeyi planlamaktadır. Bond, ilk önce Zorin’in güzel ve ölümcül partneri May Day’i (Grace Jones), sonra da Zorin’i alt etmek için çabalıyor.

Aşk Yönetimi

Stephen Belber’in yazıp yönettiği filmin oyuncu kadrosunda, Jennifer Aniston ve Woody Harrelson gibi oyuncular var. Sue Claussen bir gece Mike’ın ailesinin işlettiği Arizone’daki küçük otelde kalmıştır. Bu esnada ikisinin de yaşamı, hayatının amacını ararken ülkeyi dolaştıkları bir maceraya dönüşür. Hayatta hiçbir amacı olmayan Mike, Sue’nun arkasından onun çalıştığı Maryland’e gider. Fakat Sue’nun özenle kurduğu hayatında ona yer yoktur.

Ben Robot

Haberin Devamı

Alex Proyas’ın yönettiği filmin başrolünde Will Smith var. 2035 yılına gelindiğinde robotlar artık gündelik yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelmişlerdir. Bir kişi hariç, insanların robotlara olan güveni tamdır. Hafif paranoyak bir dedektif olan Del Spooner (Smith), işlenen bir suçun robotlar tarafından yapıldığını düşünmektedir.

Hititler

Yönetmen Tolga Örnek, tüm zamanların en büyük askeri gücüne sahip olan uygarlık Hititleri, başkent Hattuşa ve diğer Hitit şehirlerindeki kazılarda bulunan 25 bin Hitit tabletinden yola çıkarak gün ışığına çıkarıyor. Mısır, Suriye ve Türkiye’de çekilen belgesel, zengin Hitit tarihini; röportajlar, güncel çekimler ve dramatik canlandırmalarla anlatıyor.

Saftirik 3: İşte Şimdi Yandık

Greg Heffley dinleneceği, eğlenceli bir yaza hazırdır fakat ailesinin tatil anlayışı çok farklıdır. Babası ailece zaman geçirme, baba oğul eğlencesi yapma planlarıyla gelince Greg’in hayalleri suya düşer. David Bowers’ın yönettiği, gerçek oyuncular ve animasyon karakterlerin bir arada yer aldığı filmin başrolünde Zachary Gordon var.

Dünya ve Desie

Başrollerini Eva van de Wijdeven ve Maryam Hassouni’nin paylaştığı iki yakın arkadaşın hikâyesini anlatan filmi, Dana Nechushtan yönetti. Dünya Faslı, Desie ise Hollandalıdır. Dünya ailesinin onu Faslı bir kuzeniyle evlendirmek istediğini öğrenir. Bu esnada görüşmek istediği babasının Fas’ta yaşadığını öğrenen Desie, onu bulmak üzere Dünya’yla birlikte Fas’a gidecektir. Film iki arkadaşın yolculuk boyunca yüz yüze kalacakları olayları anlatıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!