Dünyanın gözü Girne’de olacak

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın gözü Girne’de olacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2010 00:00

Dünya çapında büyük ilgi gören dövüş gösterisi Xtreme Fighting Championships’in (XFC) 12’nci şampiyonası, 9 Ekim’de Girne’deki Cratos Premium Otel’de gerçekleşecek.

Haberin Devamı

9 Ekim’de KKTC’deki Cratos Premium Otel’in beach club’ı Port Cratos’da gerçekleşecek 12. Xtreme Fighting Championship, aynı zamanda ekibin Amerika dışındaki ilk gösterisi olma özelliğini taşıyor. XFC için Amerika’dan Port Cratos’a dev bir kafes ring getirildi. Uçakla getirilen bu kafes ringde mücadele edecek 22 dövüşçü, Girne’ye kışkırtıcı gösterileriyle dövüş aralarını hareketlendiren şov kızları ve dev bir teknik kadroyla birlikte gelecek. Organizasyonda ayrıca Türkiye’den sürpriz bir grup da sahne alacak.

VAN DAMME VE MIKE TYSON DA GELECEK   

Müzik, dans ve hareket dolu gösteriyi, dövüş sporlarının dünyaca ünlü isimleri Jean-Claude Van Damme, Mike Tyson ve Klitschko Brothers’ın da izlemeye geleceği belirtiliyor. Boz Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Bozoğlu, gösteriye ayrıca Türkiye’den siyasilerin davet edildiğini söylüyor: “Şov için 3 bin kişilik tribün kuruluyor, denizin içinde de 300 metrekarelik hidrolik sahne hazırlanıyor. Altı saat sürecek bu yarışı tüm dünya yakından izleyecek. Türkiye’den siyasileri ve spor bakanımızı da davet ettik.”

RUMLAR İPTAL ETTİRMEK İSTİYOR   

Cratos Premium Otel’in açılışında sahneye çıkması için Jennifer Lopez’le anlaşma imzalanmış, ancak Rum baskısı nedeniyle Lopez konseri iptal etmişti. Murat Bozoğlu’na göre Rumlar şimdi de tüm dünyanın gözünü Girne’ye çevirecek XFC gösterisini iptal ettirmek için kampanya başlattı: “XFC ekibiyle Rumlar’ın baskısı yüzünden bir hafta sözleşme yapamadık. Sonunda 500 bin dolara anlaştık ve sözleşme imzaladık. Bu gösteri, Kıbrıs için çok önemli. Çünkü dünyanın en büyük starları da bu şovu izlemek için Kıbrıs’a gelecek. Bu gerçek bir dövüş ve yarışmada bahisler de yapılacak.”
   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!