Dünyanın ekseni kaydı...

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın ekseni kaydı...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2011 22:07

Behzat Ç'nin 30'uncu bölümünde Savcı Esra'ın sözleri geceye damgasını vurdu...

Haberin Devamı

Savcı Esra evinde içkisini içip ağlarken yanına Behzat Ç. gelir. Neden ağladığını sorduğunda beklemediği bir itrafla karşılaşır.

Savcı Esra şunları söyler; "Ağladım çünkü seninle konuşamadım. Ağladım çünkü sen beni görmüyorsun ve ben seni seviyorum. Sen ancak birisi öldüğünde duygusal yaklaşabiliyorsun. Senin duygu alanına girebilmek için illa ölmek mi lazım? Cesaretin olmadan ne yapacaksın ki. Hayatımda tanıdığım en korkak adamsın. Herkese meydan okuyorsun ama kendi duygularından korkuyorsun. Tabii en büyük acıları sen çektin di mi, ben hiçbir şey bilmiyorum. Dünyanın ekseni kaydı Behzat. 12 cm yerinden oynadı, sen bana 1 cm bile yaklaşmadın. Saplantılısın. Ama ben seninle mutsuzluğa da varım."

Esra'nın Behzat Ç'ye "Dünyanın ekseni 12 santim kaydı, sen bana bir santim bile yaklaşmadın" diyerek aşkını itiraf etmesi sanal alemde de büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Sevişme sahnesi reytingi uçurdu      

Başrol oyuncuları Erdal Beşikçioğlu ve Canan Ergüder’in sevişme sahnesi, “Behzat Ç”nin pazar günkü bölümünü reyting listesinin üst sıralarına taşıdı.

Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı cinayet masası polisi Behzat Ç. ile Canan Ergüder’in oynadığı savcının sevişme sahnelerinin olduğu bölüm, pazar günü reyting listesinde AB grubunda 3’üncü, totalde ise 7’nci oldu. Bölüm, Türkiye’nin siyasi gündemine yaptığı göndermelerle de dikkat çekti. Gazeteci gözaltılarına ve Ahmet Şık olayına, cinayet masası ile organize işler arasındaki ayrımcılığa dikkat çeken “Behzat Ç”de türbana da gönderme yapıldı. Yayınlanan bölümde, Fatih Artman’ın oynadığı polis memuru Harun, türbanlı kız arkadaşıyla gittiği alışveriş merkezinde bir kadının, “Her yere de doluştular” lafına sinirlenince “Sen de her yere doluşuyorsun teyze, ben de her gittiğim yerde seni görüyorum” diyerek oradan uzaklaşır.
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!