Dünyadan haberler

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan haberler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2005 00:00

Arkadaşsız kaldı

SHARON STONE, Katrina Kasırgası’nın kurbanları için bir şarkı hazırlayıp, albüm gelirini, kasırga mağdurlarına bağışlayacaktı. Fakat bu güzel proje, Stone’un bir hatası yüzünden gerçekleşemedi. Çünkü şarkıyı arkadaşı Denise Rich ile birlikte hazırlayan oyuncu, Larry King ve Ellen DeGeneres’in TV programlarında nedense, şarkıyı tek başına hazırladığını söyleyiverdi! Proje için kendi cebinden 200 bin sterlin harcayan Denise Rich de hem projeden vazgeçti, hem de Stone’la küstüğünü açıkladı.

Ayakkabıyla girmek yasak

GWYNETH PALTROW, evine ayakkabıyla girilmesine izin vermiyor. Bizlere göre normal bir uygulama bu! Ancak Hollywood için anlaşılması güç bir çılgınlık. Gwyneth Paltrow’un temizlik konusunda başka takıntıları da var. Örneğin kızı Apple’a dokunmak isteyenler önce, annenin gözleri önünde ellerini yıkamak zorundalar. Paltrow, yeni tanıştığı kişilerle de asla tokalaşmıyor. Yıldızın basın danışmanı, Gwyneth’in basit hijyen kurallarını uygulamasının yadırganmaması gerektiğini vurgulasa da Hollywood sakinleri genç kadını anlamakta zorlanıyorlar.

Politikaya mı atılıyor

BRUCE WILLIS, bir televizyon programında El Kaide terör örgütü lideri Usame Bin Ladin’in yakalanmasına yardım edecek kişiye, bir milyon dolar ödül vereceğini açıkladı. Aktör daha sonra da, Amerikan basınını Irak’la ilgili maksatlı haberler yapmakla suçladı. Bruce Willis’e göre Irak’ta iyi gelişmeler de oluyormuş! Aktörün sokaktaki vatandaşa ters gelen bu açıklamaları, politikaya atılacağı yorumlarına neden oldu.

Angelina’ya üvey anne

ANGELINA JOLIE, elini çabuk tutup Brad Pitt ile evlenmezse, babası Jon Voight, kızından önce davranıp, dünyaevine girecek. Angelina Jolie’nin müstakbel üvey annesi ise Diana Ross olacak. Uzun süre alkol ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele eden Diana Ross ve Jon Voight, aslında birbirlerini yıllardır tanıyorlardı. Basit bir anlaşmazlık bu dostluğu bozmuştu. Eski dostlar bir süre önce tekrar karşılaştılar ve birbirlerinden hoşlandıklarını fark ettiler. Jon Voight, sevdiği kadının çocuklarıyla dost olmayı da başardı. Şimdi sıra Angelina Jolie’nin üvey anne adayını benimsemesine geldi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!