DÜNYADAN

Güncelleme Tarihi:

DÜNYADAN
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 17:32

Haberin Devamı

FBI’a başkan olacak            

Leonardo DiCaprio’nun, Clint Eastwood’un yeni filmi “Hoover”da rol alacağı açıklandı. Çekimlerine yıl sonunda başlanacak film, yıllarca FBI başkanlığı yapan J. Edgar Hoover’ın hayatını anlatacak. Yapım, 2012 yılında vizyona girecek.

Ele dikkat

Amerikalı oyuncu ve şarkıcı LeeAnn Rimes, sevgilisinin tacizine uğradı! Eddie Cibrian, geçtiğimiz gün Los Angeles Havaalanı’nda, güvenlik noktasından geçerken Rimes’ın poposuna dokundu. Halinden memnun görünen Rimes, kendilerini görüntüleyen paparazzilere gülümsedi.

Yine manavda

Jennifer Garner, yine bir manav alışverişinde paparazzilere yakalandı. En taze sebze ve meyveleri elleriyle seçen ünlü oyuncu, alışverişini tamamladıktan sonra evinin yolunu tuttu.

Romantik yemek                                

Geçtiğimiz aylarda Hint-Türk ortak yapımı “Game” filminin çekimleri için ülkemize gelen Abhishek Bachchan ve eşi Aishwarya Rai, Londra’da bir restorandan çıkarken görüntülendi. Hint halkının gözde çifti, güler yüzleriyle sempati topladı.

Haberin Devamı

Arkadaşa öpücük

Milan Moda Haftası için İtalya’ya giden Morgan Freeman ve Matthew McConaughey, gündüz Dolce Gabanna’nın etkinliğine katıldı, akşam da İtalyan yemeklerinin tadına baktı. Freeman, Da Giacomo adlı restorandan çıkarken arkadaşı McConaughey’nin yanağına bir öpücük kondurdu.

Nişanlandılar

Victoria’s Secret’ın bebek yüzlü mankeni Miranda Kerr ile ünlü aktör Orlando Bloom nişanlandı. 2007 yılından beri aşk yaşayan Kerr ve Bloom hakkında daha önce de nişan dedikodusu çıkmış, ancak ikili iddiaları reddetmişti. Bu seferki haberler, Bloom’un basın sözcüsü tarafından da doğrulandı.

Çok korktu

“Transformers” serisinin yeni filminde Megan Fox’un yerini alan Rosie Huntington-Whiteley, çekimlere başladı. Kırık bir camın ardında rol arkadaşı Shia Labeouf ile görüntülenen Victoria’s Secret mankeni, oldukça korkmuşa benziyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!