DÜNYADAN

Güncelleme Tarihi:

DÜNYADAN
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2010 16:18

Haberin Devamı

Sabah şekeri
“Twilight”ın yıldızı Robert Pattinson, Amerika’nın meşhur sabah programı “Today”e konuk oldu. Programda yeni filmi “Remember Me”nin tanıtımını yapan genç oyuncuya ilgi büyüktü. Hayranları, onu görebilmek için saatlerce programın çekildiği stüdyonun dışında bekledi.

Objektif fobisi
Sık sık sevgilisi Hayden Christensen ile görüntülenen Rachel Bilson, ailesine de zaman ayırmaya başladı. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün kız kardeşi Hattie’yle birlikte dışarı çıktı. Ablasıyla yemek yiyip alışveriş yapan Hattie, paparazzileri görünce sweatshirt’üyle yüzünü gizledi.

Evlendi
“Supernaturel” dizisinin Sam’i Jared Padalecki, Genevieve Cortese ile evlendi. Bu mutlu günlerinde yanlarında olan dostlarına teşekkür eden çift, “Düğünümüzde bulunan ailemiz ve dostlarımız, ilişkimizin her gün büyüdüğünü gören insanlar. Bizim bir parçamız olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz” dedi.

Haberin Devamı

Sarışının adı...
Sarışın görmeye alışık olduğumuz Britney Spears, bir süreliğine esmerliği denemişti. Ünlü şarkıcı, eski haline dönmekte gecikmedi. Esmerlik onu kısa sürede sıkmış olacak ki, saçlarını yeniden sarıya boyattı...

Tokio Hotel’e ceza
Tokio Hotel’in başı, genç bir kızla dertte... “Welcome to Humanoid City” turnesi kapsamında Almanya’nın Oberhausen kentinde konser veren gruptan Tom Kaulitz, iddiaya göre 21 yaşındaki bir genç kıza saldırmıştı. Söylenenlere göre Tom, annesini de rahatsız eden bu genç kız son olarak otomobilinin ön camına sigarasını atınca sinirlerine hakim olamadı ve saldırıya geçti. Olayın ardından genç müzisyene kasti olarak saldırıda bulunmak suçuyla dava açıldı. Geçtiğimiz gün sonuçlanan davada, Tom’un 1000 euro para cezası ödemesine karar verildi.

Turne sonrası eğlence
Mariah Carey, “Memoirs of an Imperfect Angel” adlı son albümünün turnesini tamamladı. ıki ay süren turnenin finalini Las Vegas’ta düzenlediği bir partiyle kutlayan sanatçı, vücut hatlarını ortaya çıkaran kıyafetiyle objektiflere poz verdi.

Istakoz Gaga
Lady Gaga’nın “The Monster” turnesi kapsamında gittiği Londra’daki çılgınlığı, ıstakoz konseptli kıyafeti oldu. Transparan elbisesini ıstakoz şeklindeki şapkasıyla tamamlayan genç şarkıcı, basının yoğun ilgisinden sıkılınca yüzünü gizleyerek görüntü vermekten kaçındı.

Haberin Devamı

Parti kızı Lohan
Lindsay Lohan, Milano Moda Haftası’ndaki Roberto Cavalli defilesini en ön sıradan izledi. Amerikalı genç oyuncu, gösteri sonrası düzenlenen partide Cavalli marka altın zincirli çantası ve yılan derisi görünümündeki şalvarıyla dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!