‘Doncu’ Cüneyt zor durumda

Güncelleme Tarihi:

‘Doncu’ Cüneyt zor durumda
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2001 00:00


Haberin Devamı

Cüneyt Ayral, 5 yıl öncesine kadar Türkiye'de içgiyim denince akla gelen ilk isimdi. İçgiyim konusunda ‘‘üstat’’ kabul edilen Cüneyt Ayral, tarihi eser kaçakçılğıyla suçlanıyor.

Türkiye'de yıllardır içgiyim konusunda ilk akla gelen isim olan Cüneyt Ayral, ATV'de yayınlanan bir dizide adının tarihi eser kaçakçısı olarak geçirilmesine, bir süredir yaşadığı Fransa'dan itiraz etti. ‘‘Cinler ve Periler’’ adlı yerli polisiye dizinin son bölümünü izleyenlerin kendisini telefon yağmuruna tuttuğunu söyleyen Cüneyt Ayral, işlerinin bozulması üzerine Türkiye'yi terk etmişti.

Geçen zaman süresince yurdunu terk etmesine neden olan borçlarını ödediğini ve artık Türkiye'ye rahatça giriş çıkış yapabildiğini belirten Cüneyt Ayral, düzenlediği cesur içgiyim defilelerinde yabancı mankenler kullanıyordu. Eski içgiyim üreticisinin ‘‘Bir kaçakçıya benim adımdan başka bir ad mı bulamadılar’’ diye isyan etmesine neden olan ‘‘Cinler ve Periler’’adlı dizide üç genç kız, kanunsuzlarla kıyasıya mücadele ediyorlar. Ünlü ‘‘Charlie'nin Melekleri’’ dizisinnin yerli versiyonu olarak hazırlanan dizi, Sinem Güven, Gamze Özçelik ve Asu Emre'yle başladı. Daha sonra Sinem Güven yerine kadroya giren Didem Taslan girdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!