DOĞUMDA CİDDİ KAN KAYBETTİM

Güncelleme Tarihi:

DOĞUMDA CİDDİ KAN KAYBETTİM
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2011 01:00

Yeşim Salkım, aradığı aşkı Hakan Eratik’te buldu.

Haberin Devamı

 Mutluluğunu iki ay önce dünyaya gelen kızları Meryem Ada’yla perçinledi. Şimdi hayatının en güzel, en huzurlu dönemini yaşıyor. Aldığı kiloları ise hiç umursamıyor: “Kendimi hiç bu kadar seksi hissetmemiştim.”

21 yaşında bir kızınız var. 40 yaşında tekrar hamile kaldığınızı öğrendiğiniz an ne hissettiniz?
- Hamile kaldığımı öğrendiğimde, yeni albüm için stüdyoda kayıttaydım. Tek kelimeyle şoke oldum.
Ya sonra?
- İlk üç ay riskli bir dönem, o yüzden gergin oluyor insan... Ama dördüncü aydan sonra, daha doğrusu karnınızda oynamaya başlamasından itibaren durumu daha iyi kavrıyor, çok daha mutlu oluyorsunuz.
İlk kez anne olduğunuzda neler hissediyordunuz peki? Şimdikinden farklı mıydı?
- Çocuktum o zamanlar. Yani bedenin kadın ama düşünceler toy... O dönemde cesur oluyorsun, bu kez çok korktum. Tatile gitmiştik Gizem’e hamileyken, “Hamilesin, atlayıp zıplama” diyorlardı, ben kayalıklardan denize giriyordum. Umurumda bile değildi, çünkü cahil cesareti vardı. Olgunlaşıp tecrübe kazanınca, kaybetme korkun ve endişen oluyor.
DOĞRU ADAMA
ÇOCUK VERDİM
İkinci bebek doğru bir karar mıydı? Bu konuda hiç tereddüt yaşamadınız mı?
- Kesinlikle çok doğru bir karar vermişim. Kadere inanıyorum, çünkü yukarıdaki istemezse hiçbir şey olmuyor. Bir de çok doğru bir adama çocuk verdim. Gizem’i güvenip de kimseye bırakamazdım mesela, ama Hakan o kadar ilgili ve sevgi dolu ki, şu an evdeler ve gözüm hiç arkada değil. Bu huzuru ve mutluluğu hak ettiğime inanıyorum.
Evde görev dağılımı var mı?
- Emzirmek, altını temizlemek annenin görevi. Annenin sıcaklığı başka, babanınki başka. Tam kız çocuğu, babasına hayran... Daha iki aylık ama sabah ben altını açarken bile kafasını kaldırıp babasını görmeye çalışıyor. İlk günden bu yana babasının göğsünde uyuyor.
Gizem bir çocuğunuz olmasını çok istiyordu. O da çok sevinmiştir...
- Zaten onun isteği üzerine Meryem Ada oldu adı. Dışarı çıkıyor, çok geçmeden “Ada’yı özledim” diye koşa koşa eve geliyor. Onu kardeşsiz bırakmadığım için çok mutluyum. Yarın öbür gün bize bir şey olduğunda, “En azından kardeşim var” diyebilecek.
DOĞUMDA CİDDİ
KAN KAYBETTİM
Doğum nasıl geçti? Zor muydu, kolay mı?
- Akdeniz Anemisi taşıyıcısıydım, üstüne hamilelik sırasında bir de şeker hastalığı çıktı. Epidural sezeryanle doğum yaptım ama doğumum çok zor geçti. Normalde 45 dakika süren operasyon iki saatte bitti. Ama Hakan hep yanımdaydı. Bir an olsun yanımdan ayrılmadı.
Sorun neydi?
- Rahim içinde 10 santimlik bir miyom gelişmişti. Onu bulup almak ve bebeği çıkarmak için çok uğraştılar. Ciddi kan kaybettim. Varisler oluşmuştu, damarları diktiler. Doktorum Lemi İbrahimoğlu büyük panik yaşadı. Benden bile çok endişelendi hatta... Ama sonuçta tüm bu zorluklara değdi.
Albüm çıkacakken hamile kaldınız. Zor bir karar değil miydi?
- Ben hep cesur kararlar alan biriyim. Kadın cesur olmak zorunda. 10 şarkılık albümüm yattı. Özene bezene hazırladığım, dünya para harcadığım albüm öylece duruyor. Kariyerimi düzeltmem gereken bir yerde, vücudumu düzeltmem gereken bir yaşta gidip çocuk yaptım. Hodri meydan diyorum.
KEŞKE BEN DE
DAĞITABİLSEM
Evlilik nasıl gidiyor?
- Kavgalarımız, tartışmalarımız tabii ki var ama çok iyi arkadaşız. O bana her şeyin başının dostluk olduğunu öğretti.
Hayattaki önceliğiniz aileniz mi?
- Kesinlikle... İşimi de yapıyorum ama aile hayatını her zaman çok önemsedim. Geceleri gezmek, dağıtmak bana göre değil. Keşke yapabilsem. Konsere ya da sinemaya gitmeyi, arkadaşlarımla evde sohbet etmeyi daha çok seviyorum. Ama şimdi şarkı söylemeye kaldığım yerden başlayacağım.
Çak zaman kaybettim, çok ara verdim diye düşünmüyor musunuz?
- Dünyaya bakın, birçok star iki üç sene bir şey yapmadan oturabiliyor. Ama Türkiye’deki sistem ara verdiğiniz anda koltuğunuza başka birinin oturtulmasına dayalı. Sürekli bir rekabet var. Sen diskalifiye olursun, yerine hemen yenisi konur. Ama benim böyle endişelerim yok.
ERKEKLER İNCE KADINA
BAKAR, DOLGUNU SEVER
Hamilelikten önce 36 bedendiniz, dokuz ayda epey kilo aldınız. Fazla kilolar canınızı sıkıyor mu?
- Hayır, aksine doğumun beni güzelleştirdiğini düşünüyorum. Kend daha önce hiç bu kadar kadın, hiç bu kadar seksi ve hiç bu kadar güzel hissetmemiştim. Kocam evde beni “Monica Bellucci’m” diye seviyor. Ama yine de ağustos ayından itibaren göğüslerimi, karın ve kalça bölgemi toplattıracağım. Hafif rötuşlar olacak. Hayatımda ilk kez estetik yaptıracağım ama yüzüme asla dokundurtmam.
Yani kilolardan operasyonla kurtulacak, yine inceleceksiniz.
- Yok, o kadar incelmek istemem. Yine dolgun kalmayı düşünüyorum. Yaptıracağım işlemler kendim ve eşim için...
Nasıl yani?
- Hiçbir erkek bir deri bir kemik kadın sevmiyor. Bana kayınvalidem söyledi bunu. Onlara bakarlar ama dolgun kadın severler.
Son olarak; yeni projeler ne durumda?
- Bayramda tek şarkılık bir single çıkaracağım. Eylül ayında Nedim Saban ile tiyatro yapmayı planlıyoruz. Ayrıca başka bir ekiple daha tiyatro projem var. Önümüzdeki sene en çok yapmak istediğim şey ise sit-com. Bugüne kadar hep dram, hep ciddiyet gördüler. Oysa içimde eğlenceli bir kadın var. Hüzün, dram ve hayatın gerçeklerinden kopup hayatı ti’ye almak istiyorum.

Haberin Devamı

ADA GÖRÜNDÜ!
Ada’yı basından köşe bucak saklıyorsunuz...
- Bu nazar değecek korkusu ya da basına karşı alınmış bir tavır yüzünden değil ama... Hem dostumuz düşmanımız var hem de flaşlarla bu kadar erken tanışmasına gerek yok.
Ama uzaktan çekilmiş olsa da ilk fotoğrafı yayınlandı bile.
- Görünmüyor ama helal olsun. Ada göründü yani!

Haberin Devamı

MADDİ SIKINTIMIZ YOK
Evinizi maddi sıkıntılardan ötürü satacağınız yazıldı. Aslı var mı bunun?
- Yok öyle bir şey. Zekeriyaköy’de başka bir ev baktım, protokolde anlaştık. Şu an oturduğum ev beş katlı. Kadınlar temizliğe gelmekten kaçıyor. Hamileyken de çok yordu ev beni. Büyüklüğünden dolayı yani...

ALBÜM ÇÖPE GİTTİ
YENİSİNİ YAPACAĞIM
Hamile kaldığım dönemde hazırladığım albümü çıkarmadım, çünkü ben tanıtımını hakkıyla yapacaktım ne de radyolarda yeterince duyurabilecektik. Yazı geçirmek için bir klip çekecektik, sonra görsellik sorun olacağından devamını getiremeyecek, konserlere gidemeyecektik. Şimdi bu albüm çöpe gidecek, yerine yenisini yapacağız.

 

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!