DJ Suat albümünü tanıttı

Güncelleme Tarihi:

DJ Suat albümünü tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2007 00:001dk okuma

Avrupa’nın en gözde gece kulüpleri arasına giren Reina’nın müzik direktörlüğünü yürüten, Kenan Doğulu’dan Sezen Aksu’ya Ajda Pekkan’dan Serdar Ortaç’a birçok ünlü şarkıcının albümlerinde hit olan remikslere imza atan Dj Suat Ateşdağlı, önceki akşam Reina’da yerli yabancı remikslerden oluşan "Bosphorus Night Party" albümünü tanıttı.

Haberin Devamı

 Yabancı albümler listelerinde bir numara olmayı başaran albümün tanıtımında, eğlence dünyasından birçok ünlü isim yer alırken, ünlü şarkıcı Ferhat Göçer de ünlü DJ’yi bu önemli gecede yalnız bırakmadı.

Çocukluğundan beri müzikle ilgilendiğini belirten Ateşdağlı, uzun zamandır bu işi yaptığını ve sıradaki hedefinin dünyaca ünlü DJ Tiesto gibi görselliğin ön planda olduğu şovlar hazırlamak olduğunu açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!