DJ Derviş'li açılış

Güncelleme Tarihi:

DJ Dervişli açılış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2001 00:00


Kemal ATILGAN
Haberin Devamı

Laila’nın açılış gecesinde Kemal Derviş’in DJ oğlu Erol Derviş müzik yaptı. Erol’u annesi de dinledi.

İstanbul'un gözde yazlık eğlence mekanı Laila, önceki akşam sezonu açtı. Açılış gecesinde Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş’in oğlu Erol DJ’lik yaptı. DJ Erol Derviş, sezon boyunca haftada bir gece Laila’da çalacak. Kemal Derviş’in ilk eşi ve Erol’un annesi Neslihan Taki de ilk geceye katılanlar arasındaydı. Neslihan Taki, oğlunun yaptığı müziği överek, ‘‘Onlar genç insanlar, zamanın müziklerini çok iyi biliyorlar, gerçi benim için biraz fazla hızlı ve gürültülüydü ama yine de onu dinlemek çok keyifliydi’’ dedi. Erol Derviş ise gece bittiğinde resmini çekmek isteyen gazetecilerden köşe bucak kaçtı. Erol Derviş'i dinlemeye üvey babası Mete Taki de geldi. Öte yandan açılış gecesi pek çok ilginç olaya da sahne oldu. Besteci Kadir Tapucu’nun güvenlik görevlileriyle yumruk yumruğa kavga etmesi geceye gölge düşürdü...

Sürücüler çileden çıktı

Açılışta havai fişek gösterileri yapıldı.

Açılış nedeniyle Ortaköy'den Bebek'e kadar trafik tıkandı. Saatlerce süren trafik sıkışıklığı açılıştan haberi olmayan sürücüleri çileden çıkardı.

Laila'nın açılışında büyük izdiham yaşandı. Deyim yerindeyse adım atacak yer yoktu.

Yoğun ilgi nedeniyle davetliler çıkışta uzun süre araçlarının gelmesini bekledi.

Laila'nın açılışına, Cem Özer, Nurseli İdiz ve sevgilisi Kazım Avşar, Begüm Özbek, Emrah Hattat ve sevgilisi Duygu Cingöz, Gülin Kirpikçioğlu, İlker Mengi ve sevgilisi Ebru Güzel, Sinan Çetin, eşi Rebecca, Eren Mengi, Didem Taslan, Ebru Destan, Cüneyt Arkın ve eşi Betül Arkın, Gönül Yazar, Emre Ertürk, Deniz Akkaya, Duygu Ulaş, Pelin Giyim, Meral Konrad gibi ünlü isimler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!