Dişi Kurt: Kaderimde vardı

Güncelleme Tarihi:

Dişi Kurt: Kaderimde vardı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2007 00:00

Kurtlar Vadisi dizisinde rol almaya başladıktan sonra Dişi Kurt olarak anılan Sema Şimşek ilginç açıklamalar yaptı.

Sema Şimşek fotoğrafları için tıklayın

Haberin Devamı

Sema Şimşek, Hollywood yıldızlarının tercihi, Amerikan cilt bakım ürünleri markası Pevonia'nın Havyar Bakımını önceki gün Kemerburgaz'da açılan merkez binalarında tanıttı. Sema Şimşek "Kurtlar Vadisi Pusu" adlı dizisiyle ilgili "Ben ne olduğumu anlayamadım. Kaderimde vardı bence. Annemi ameliyata soktuğum gün Burak beni dışarı çıkarttı hava almam için. Telefon geldi durumumu anlattım ısrarla çağırdılar. Kader kısmet derler ya işte öyle birşey oldu" dedi.

KIYMETİMİZ BİLİNİYOR
Huzurlu bir set ortamında çalıştıklarını söyleyen Sema Şimşek, "Sette muhteşem oyuncularla çalışıyorum. Dizide çok sevdiğim manken arkadaşlarım var. Sette az sayıda bayan oyuncu olduğumuz için kıymetimiz biliniyor. Mankeniz diye tavır almıyorlar. Oyunculuk adına çok şey öğreniyoruz. Oyunculuğu çok istiyordum. Burası istediğimin ve beklediğiminde üzerinde oldu. Şimdiye kadar hep boyum sorun olmuştu. Burada o dezavantajım önüme çıkmadı. Reytingi çok iyi olan bir projede oyunculuğumu gösteriyorum" dedi.

HER KADINDA ERKEKLİK GÜDÜSÜ VAR
Yayınlanan bir röportajında dişi kurt diye adlandırılan Sema Şimşek bu konuyla ilgili de,"Henüz dişi kurt yönümü görmedim. Ama bence her kadının içinde bir erkeklik güdüsü vardır. Bu da annelik iç güdüsünün verdiği bir yırtıcılıktır" dedi.

NEFİSE'Yİ KISKANMIYORUM
Basın mensuplarının Nefise Karatay'ın dizi de çok ön planda durmasıyla ilgili sorduğu sorulara Şimşek, "Nefise zaten başrol oyuncusu. Benim için başrol önemli değil. İyi oynamak ve o rolü sivriltmek önemli olan. Nefise'yi kıskanmıyorum. Bizim öyle kıskançlıklarımız yok" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!