Diriliş Ertuğrul 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 21:37

Ekranların sevilen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul’un merakla beklenen 40. bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 40.bölümde neler yaşanacak? Tuğtekin yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Diriliş Ertuğrul 40. bölümde izleyicileri neler bekliyor? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerinin ilgisini arttırmaya devam eden dizi, fragmanında yer alan Moğolların ve Noyan’ın Kayı obasına baskını ve Ertuğrul’un idam istemiyle mahkeme edilmesi merakları daha da arttırdı.

Merakla birlikte izleyicilerin aklında soru işaretleri de bırakan dizi de Ertuğrul toydaki mahkemede masumiyetini kanıtlayabilecek mi? Noyan’ın hain saldırısından Kayı obası ve Dodurga obası kurtulabilecek mi? Tuğtekin yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Korkut’un attığı bıçakla yaralanan Hayme ana sağlığına kavuşabilecek mi? İşte detaylar…

Boş rolünde Engin Altan Düzyatan’ın oynadığı Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz hafta oynanan son bölümünde en heyecanlı yerinde sona erdi. Dizinin en heyecanlı yerinde sona ermesi ile izleyicilerin merakı arttı ve akıllarında ki soru işaretleri ile 40. bölüm fragmanını beklediler.

Haberin Devamı

Nihayet Diriliş Ertuğrul dizisinin 40. bölüm fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta oynanan ve en heyecanlı yerinde sona eren Diriliş Ertuğrul’un 39. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Diriliş Ertuğrul 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 39. BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Geçtiğimiz hafta heyecan dolu bir bölümle izleyicisi ile buluşan Diriliş Ertuğrul dizinin yayınlanan son bölümünde; Noyan'ın bitmek bilmeyen oyunları obayı tehlikeye attı. Obada sarsıntı yaratan olaylar arka arkaya geldi. Ertuğrul ve Noyan arasındaki savaş kızıştı.

Ertuğrul, Tuğtekin ve alplerinin katili olarak gösterilmektedir. Ertuğrul bu algıyı nasıl silecek, ne yapacak? Obadaki hainin Kocabaş olduğunu ortaya çıkarmak uğraş veren Ertuğrul’un bunun için yaptığı plan son anda bozulmuştur. Çünkü Gökçe her şeyi Tuğtekin’e anlatmıştır.  Noyan'ın planı tam da istediği gibi yürümektedir. Noyan’ın en başından beri istediği olmuştur artık.

Gümüştekin ve Aytolun arasındaki ihtiraslar ise oba için gün geçtikçe daha fazla tehlikeye sürüklemektedir. Oba tehlikededir. Noyan sayesinde Kayı ve Dodurga boyları arasında alevlenen düşmanlık yine Noyan'ın işine yaramıştır. Yükselen gerilimi fırsat bilen Noyan, yeni planlarını yapmaya başlamıştır bile. Ertuğrul kendisine isnat edilen suçtan dolayı yargılanmak için obaya dönmüştür.

Haberin Devamı

Merakla Beklenen Diriliş Ertuğrul 40. Bölüm Fragmanında Neler Olacak?

Noyan eskisinden de tehlikeli. Yeni fragmanda Noyan obaya saldırıyor. "Noyan yazı beklemeyecek dedim size" diyen Ertuğrul Noyan'a karşı ne yapacak? "Hızır yardımcımız olsun. Gidip bizi bekleyen kader neymiş görelim" diyen Ertuğrul'u neler bekliyor?

Diriliş Ertuğrul son bölümde obada kan döküldü. Ertuğrul obaya döndü. Ve Ertuğrul kendisini "katil" diyerek karşılayan Kocabaş'ın kellesini "Hainler için yaşasın cehennem" diyerek aldı. Fakat bu sefer kendini siper eden Hayme Ana'nın hayatı tehlikeye girdi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 40. BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!