Dilara Öztunç’un doğum günü hediyesi son model otomobil

Güncelleme Tarihi:

Dilara Öztunç’un doğum günü hediyesi son model otomobil
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 19:43

Güzel oyuncu Dilara Öztunç, 27. yaş gününde müthiş bir doğum günü hediyesi aldı. Hediyesini sosyal medya hesabında paylaşan Öztunç’un mutluluğu yüzünden okunuyordu. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ekranların sevilen oyuncusu Dilara Öztunç, 27 yaşına bastı. Güzel oyuncu, doğum gününde son model bir otomobil hediye aldı. Yeni arabasının fotoğrafını ellerinde pembe balonlar ile poz verip sosyal medya hesabında paylaşan Öztunç, oldukça mutluydu.

Son olarak “Gamsız Hayat” dizisinde rol alan Öztunç, geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile birlikte Maldivler’de tatil yapmış, sonra da Türkiye’ye dönmüştü.

Doğum günü hediyesi olarak son model bir otomobil alan Dilara Öztunç’un hediyesinin sosyal medyada paylaştığı fotoğrafında ismine ve doğum tarihine özel bir plaka hazırlanmış olması dikkat çekti.

Son model otomobilin kimden hediye geldiği merak konusu olurken, Dilara Öztunç hediyenin kimden geldiğini açıklamıyor.

Dilara Öztunç’un doğum günü hediyesi son model otomobil

Haberin Devamı

Dilara Öztunç kimdir?

Dilara Öztunç, 17 Mart 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Ailesinin tek çocuğudur. Babası Can Osman Öztunç AKM’de Opera Sanatçısıdır. Üniversite eğitimini Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Oyunculuk Bölümü’nde gördü. Öztunç, üniversite yıllarında oyunculuk kariyerine adım attı. İlk olarak 2007 yılında Elif’in Günlüğü dizisinde rol aldı. 2008 yılında bir güzellik yarışmasına katıldı ve Türkiye 3.sü oldu. Bir çok dizide rol aldı, reklam filmlerinde, kliplerde ve katalog çekimlerinde de bulundu.

BAKMADAN GEÇME!