Dikkat bağımlılık yapabilir

Güncelleme Tarihi:

Dikkat bağımlılık yapabilir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2010 10:03

Kiminin “kitap” gibi mükemmel bir bağımlılığı var, kiminin vazgeçmeye çalıştığı ama bir türlü başaramadığı sigara alışkanlığı...

Haberin Devamı

Kiminin “kitap” gibi mükemmel bir bağımlılığı var, kiminin vazgeçmeye çalıştığı ama bir türlü başaramadığı sigara alışkanlığı... Formsante dergisi, ünlü isimlere vazgeçilmezlerini sordu. İşte yanıtlar...

Nefise Karatay

El yıkamadan duramam

“Bağımlı olmamayı tercih ediyorum” diyerek söze başlayan Nefise Karatay, bunun sebebini şöyle açıklıyor: “Yapmadan duramayacağım hiçbir şey yok. Çünkü yeri geldiğinde sınanabiliyorsunuz. Çok sevdiğim bir şey yanımda olmasa da yaşayabilirim, öyle de mutlu olabilirim. Örneğin çok titiz bir insanım, elimi yıkamadan duramam desem de bir gün öyle bir yerde kalırım ki bu bağımlılığımı aşmam gerekir.”


Emel Müftüoğlu

Her sabah sözünden dönüyor

Sigara alışkanlığından muzdarip olanlardan biri de Emel Müftüoğlu... Çok uzun zamandır bu alışkanlığından kurtulmak isteyen, fakat bir türlü başarılı olamayan şarkıcı, her gece yatarken kendine söz verdiğini, fakat sabah kalktığında yine bir sigara yakıp sözünden döndüğünü söylüyor.


Belçim Bilgin Erdoğan

Tatlısız olmaz

Haberin Devamı


Güzel oyuncu Belçim Bilgin Erdoğan, tam bir tatlı bağımlısı. “Baklava gibi tatlılar değil de, daha çok çikolatalı ve sütlü tatlılara da-yanamıyorum” diyen Erdoğan, her gün mutlaka bir defa tatlı yediğini söylüyor. Tuzlu şeyleri bile tatlıya bahane olsun diye yediğini ekleyen oyuncu, özellikle çikolatanın kendisi için çok önemli olduğunu vurguluyor: “Sütlü çikolatayı çok severim, bazen bütün bir çikolatayı tek başıma bitiriyorum!”

Şahnaz Çakıralp
Günde üç fincan Türk kahvesi
şahnaz Çakıralp, hiç düşünmeden “Türk kahvesi” diyor. “Her gün mutlaka üç fincan Türk kahvesi içiyorum, çünkü çok seviyorum” diyen oyuncu, kola içmekten de vazgeçemiyor. Sıfır kalorili kola içtiğini söyleyen oyuncu, müziksiz de duramıyor.

Ebru Güzel

Kitap ve ekme

Ebru Güzel, bağımlısı olduğu şeyler sorulduğunda hiç düşünmeden “kitap” diyor. Bu alışkanlığının bazen aşırıya kaçtığını belirten ünlü manken, ayrıca bir ekmek bağımlısı olduğunu da itiraf ediyor: “Unlu gıdaları çok seviyorum ve dayanamıyorum. Buna rağmen formumu korumayı başarabiliyorum.”

Ceyhun Yılmaz

Güneş gözlüğü olmadan asla

Haberin Devamı

Ceyhun Yılmaz’ın bağımlısı olduğu şeylerin başında sigara geliyor. Bunun dışında, o bir motosiklet tutkunu... Motosiklet kullanmaktan asla vazgeçmeyeceğini söyleyen ünlü komedyen, listede üçüncü sıraya ise güneş gözlüklerini koyuyor: “Güneş gözlüğü alışkanlığını biraz abarttım sanırım, uzun zamandır yanımda gözlüğüm olmadan kesinlikle dışarı adımımı atmıyorum.”


Ece Uslu

Keşke bırakabilsem

Başarılı oyuncu Ece Uslu’nun bağımlısı olduğu şeylerin bağında ne yazık ki sigara geliyor. Bu durumdan son derece rahatsız olduğunu ama bir türlü vazgeçemediğini belirten Uslu, “Çok kötü bir şey olduğunu bildiğim halde sigarayı bırakamıyorum” diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!