Deniz Uğur Orçun Benli çifti birlikte görüntülendi

Güncelleme Tarihi:

Deniz Uğur Orçun Benli çifti birlikte görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2016 12:45

4 yıllık birlikteliklerini yüzük takarak resmiyete dönüştüren Deniz Uğur ve yönetmen sevgilisi Orçun Benli, geçtiğimiz Aralık ayında sürpriz bir ayrılık ile yollarını ayırmıştı. 3 ay ayrı kalan ikili önceki gün birlikte yürüyüş yaparken görüntülendi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

2015’in Aralık ayında uzun 4 yıllık ilişkilerini noktalayan Deniz Uğur ve Orçun Benli çifti ayrılığa 3 ay dayanabildi. İkili önceki gün Dolmabahçe’de birlikte yürüyüş yaparken kameralara yansıdı.

4 yıldır aşk yaşayan ünlü oyuncu Deniz Uğur ve yönetmen sevgilisi Orçun Benli ilişkilerini resmiyete dökerek nişanlanmıştı. Hayranları ünlü çiftten evlilik tarihini beklerken ikilinin ayrılık haberi ile hayal kırıklığı yaşamıştı.

Geçtiğimiz Aralık ayında almış oldukları ayrılık kararını açıklayan ünlü çift, bu ayrılığa daha fazla dayanamadı. 3 aylık bir aradan sonra önceki gün Dolmabahçe’de birlikte yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.

Deniz Uğur Orçun Benli çifti birlikte görüntülendi

Haberin Devamı

Ayrılıklarının ardından ilk kez birlikte görülen Deniz Uğur, Orçun Benli çiftinin mutlu oldukları görülüyordu. Barışma ile ilgili soruları yanıtsız bırakan ikili "Küs değiliz, her zaman görüşüyoruz" yanıtını verdi.

Orçun Benli Kimdir?

Hüseyin Orçun Benli, 27 Şubat 1980 İstanbul doğumludur.

2012 yılında başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hazal Kaya, Orhan Eşkin, Mustafa Üstündağ, Bülent Çolak, Deniz Uğur ve Engin Alkan’ın yer aldığı “Bu Son Olsun” sinema filminin senaryosunu kaleme alıp yönetmiştir.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi ile beraber Orçun Benli de gözaltına alınmış ancak aynı gün serbest bırakılmıştır.

BAKMADAN GEÇME!